Koranen: Muslimenes hellige bok!

Fra Facebook.
18. august 2014.
Av Olav Skeie.

Sviket i Koranen Sure 3:28 seier, at Muslimer skal ikke ha ikke Muslimer til venner, uten at dette styrker Muslimenes posisjon overfor dem.

For å skjule ens egentlige intensjon kan Muslimen lyge. Når Muslimen blir konfrontert med dette, er han snar til å sitere sure 2: 42 “Du skal ikke lyge.” Det, Muslimen ikke seier, er, at dette gjelder Jøder overfor Muslimer. Muslimer har rett til å lyge for å beskytte omdømmet til Islam.

I Islam er religion og politikk ett og det samme. Religinen er styresett for folket. Hudna betyr: Våpenhvile for en periode, maks 10 år. Dersom fienden er sterkere enn Muslimene, kan Muslimene gå med på en våpenhvile (hudna). I mellomtiden ruster de opp for å slå til, når de tror, at de er sterke nok.

Det har vi sett igjen og igjen i Midtøsten, og nå ikke minst hva Hizbolla gjør i Libanon. Så diplomati og avtaler med Muslimske ledere vil aldri resultere i fred. Etter signering av Oslo-avtalen dro Arafat til Johannesburg og talte i en Moske der. Han skrytte over, at Oslo-avtalen var en lettere måte å gjennomføre sin Jihad mot Israel på. (Det gikk hus forbi hos media i Norge).

Muhammed gjorde på 600-tallet fredsavtale med landsbyen Hudaibiyah for 10 år, men kom og slaktet folket ned etter to år. “Hudaibiyah” har blitt et moderne kodeord for Muslimer. Det menes:” Kyss hånden til din fiende, intil du har mulighet til å kutte den av”.