Krigen mod Islamister kan brede sig.

Fra News that Matters.
8. august 2014.

-Truslen fra militante Islamister er reel, og vil sprede sig til andre lande, hvis terroristerne ikke bliver stoppet.

Sådan sagde Benjamin Netanyahu fredag i et interview med Sean Hannity. Netanyahu understregede, at truslen fra militante Islamister er reel og vil sprede sig til andre lande, hvis terroristerne ikke bliver stoppet.

"Dette er den fare, jeg har påpeget. Det er ikke opspind, det er ikke en fiks idé, det er en klinisk diagnose af en patologisk bevægelse, der fejer hen over vore områder og snart komme til et område i din nærhed, og den skal stoppes nu."

Netanyahu sagde, at de militante er under Irans "nukleare paraply" og tilføjede: "Hvis Iran endog kan skræmme USA med sine interkontinentale ballistiske missiler med nukleare sprænghoveder, så må vi sammen tilføre historien en ny begyndelse."

Source: Fox News.

Kommentar:
Det er for sent at græde over alle de Amerikanske fejl under den såkaldte "krig mod terror".

Men lad mig gentage: To billioner US-dollars er blevet brugt til den Amerikanske kampagne for, at Vesten kunne bruge "moderate Muslimer" som deres allierede.

På trods af Iran og Sudi Arabien, der er hovedsponsorer for Islamisk terrorisme, angreb USA og NATO Irak og Afghanistan. Strategien gik simpelthen på de forkerte nationer. Det er øjensynligt årsagen til, at fremstødet er blevet en total fiasko. USA og NATO fører os alle mod destruktion.

De såkaldte "moderate Muslimer" er blevet radikaliseret og har udleveret vore skattepenge til Islamiske terrorister.

Fra grundlæggelsen af Islam i 620 e.Kr og indtil i dag har den virkelige krig altid været imod Koran-baseret Islam.

Der er en masse Muslimer, der ikke tror på Koranen. De må gerne kalde sig Muslimer, selv om de ikke er det, ligesom mennesker, der ikke tror på Bibelen kaldes "kristne".

I denne krig mod Koran-baseret Islam må alle mennesker vælge mellem despoti og civilisation. Lad os begrænse den Koran-baserede Islam til den Muslimske verden. Lad os holde den ude af Europa og USA, og stå sammen om civilisationen.

Hvorfor skaber og støtter Verdenslederne alle disse ballademagere?

1 Tess 5:3:
”Når folk siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem som veerne over en, der skal føde, og de skal ikke undslippe.”

Jesus har sagt os det på forhånd. Civilisationen vil indgå et kompromis med Barbarerne for fredens skyld.

2 Tess 2:8:
”Da skal den lovløse åbenbares; ham skal Herren Jesus dræbe med sin munds ånde og tilintetgøre, når han kommer synligt.”

Den falske "fredsfyrste" vil fremstå ud af kaos. Verden vil hylde og tilbede ham. Men ikke en eneste af dem, som adlyder Guds Ord. Vi vil modstå denne løgn, og afvente den eneste Frelser, der findes. Vi afventer Messias, Jesu genkomst.