Exodus fra Europa?

Fra Israelinfo.dk/
12. september 2014.
Af Yvette Espersen.

Som Europæer er det somme tider rystende at se, hvordan vore politikere og mange kommentatorer fortsat kritiserer, og støtter boykot af Israel, men aldrig siger noget om Palæstinenserne.

Der er ingen kritik af henrettelserne af civile i Gaza, ingen kritik af, at børn i Gaza og på Vestbredden undervises i had, selv i områder hvor det "moderate” Fatah har kontrollen.

Israel får mere opmærksomhed end massakrerne i Syrien, Kinas overtrædelser af menneskerettigheder, homoseksuelles rettigheder i mange lande, og undertrykkelsen af kvinder og piger i mange Islamiske stater.

Jeg er fortsat rystet over, at Palæstinenserne, som absolut ingen - jeg slår fast - ingen historisk eller juridisk ret har til det landområde, vi i dag kender som Israel, fortsat støttes økonomisk i stor stil af USA, EU og FN.

De folk, der opfordrer til boykot af Israel, og anti-Israelfolk i det hele taget, har i årevis forsøgt at narre folk ved konstant brug af udtryk som ‘brud på menneskerettigheder’, ‘brud på Genevekonventionen’, "besatte områder” og ‘ulovlige bosættelser’.

De Arabere der kalder sig selv for Palæstinensere har haft masser af muligheder for at oprette en stat ved siden af Israel, og har afvist det hver gang.

 Palæstinenserne har formået, at overbevise det meste af Verden om, at de er et hjemløst og lidende folk, hvis skæbne kan sammenlignes med den, som Jøderne oplevede i 1930’erne og 1940’erne. Dette er uden tvivl et af Verdenshistoriens største bedrag, og det er et meget farligt bedrag.

Hvorfor? Fordi det "Palæstinensiske problem” har gjort det muligt for Europa at genfinde sin Jødehadende fortid, ved at sløre grænsen mellem anti-Zionisme og anti-Semitisme. Der er en rystende stigning i Antisemitisme i Europa, som får overraskende lidt medieopmærksomhed, og ikke tages alvorligt af politi og de fleste politikere.

Vil Europa lytte? Eller vil det fortsat arbejde for Palæstinenserne, indtil der ikke er en eneste Jøde tilbage i Europa? Det vil tiden vise, men i mellemtiden, bør man ikke være overrasket, hvis antallet af Jøder, der rejser væk, fortsat stiger.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Jer 16:16:
”Jeg sender bud efter mange fiskere, siger Herren; de skal fange dem. Derefter sender jeg bud efter mange jægere; de skal jage dem på hvert bjerg og hver høj og i klippespalterne.”