Nå er vi der: Kristne forfølges i Danmark.
Fra Document.no/
24. september 2014.

Vi hører om Kristne som jages, halshugges, voldtas i Syria og Irak, sammen med andre minoriteter. Nå hører vi historier om Kristne fra den Muslimske verden, som forfølges, etter at de er kommet til Europa. I dette tilfellet Danmark.

TV2 har snakket med to Kristne kvinner fra henholdsvis Libanon og Irak, som forteller om trakassering og overfall i eget hjem.

Utviklingen ser ut til å følge et mønster: Når området – i dette tilfellet Nørrebro i København – fortettes, når det blir mange jenter med Hijab og mer på kroppen – når det blir mange unge menn med lite å gjøre, vokser det sosiale gruppepresset. Noen føler, de har rett til å blande seg, rett til å kommentere påkledning.

Den unge jenta sitter i en bil, og får slengt ukvemsord mot seg. Da mannen oppdager hennes Kors, mister han alle hemninger.

Det ubehagelige er, at man uvegerlig tenker på, hva som skjer med Kristne i Midtøsten. Gjør også de unge Muslimene det? Reagerer de på radikalseringen i hjemlandene med å tillate seg mer i Europeiske land? Det kan man få inntrykk av.

Den andre kvinnen er over 30. Hun har barn på lekeplassen. De blir kalt skitne, hun blir kalt skitten. Hun henvender seg til boligeieren, som innkaller til et møte med oppfordring om større toleranse.

En dag står en skokk unger på døren. Hun tror, de er kommet for å be om unnskyldning. I stedet stormer to menn inn og slår henne i ansiktet. De truer henne, hvis hun våger å be om hjelp en gang til.

Slik forvandles områder til ghettoer, og bare dee, som bøyer nakken, får lov å bli. Kristne har ingen plass. De er skitne. Dette er Danmark anno 2014, og det er lite myndighetene kan gjøre med det. I første omgang. Men hvis det får fortsett vil det også ramme innfødte Dansker.