Terror den 11. september?

Fra Frie-ytringer.com/
10. september 2014.

Planlegger 11.september-terror med eksplosiver implantert i kroppen.
Både al Qaida, IS og andre terrororganisasjoner har i lang tid planlagt samtidige terrorangrep i Midt Østen, Europa og USA for å markere 13-årsdagen siden angrepet mot World Trade Center 11.september 2001, da over 3000 mennesker ble drept.

Planene innebærer bruk av selvmordsbombere med eksplosiver, implantert i kroppene. Det gjør, at de kan komme uoppdaget gjennom metalldetektorene, skriver Debka Files. Debka Files er en Israelsk nettavis, kjent for tette kontakter med etterretningstjenestene.

Debka Files sine etterretnings- og antiterrorkilder avslører, at kunnskapen om Al Qaida-gruppenes planer om å markere 9/11-jubileet med omfattende angrep har vært kjent for etterretningstjenestene i Europa, USA og Midtøsten siden andre uken i mai, det vil si, for fem måneder siden.

Etterretningstjenestene er også kjent med at Al Qaidas fremste bombemaker, Ibrahim Hassan A-Asiri, som arbeider ut fra Jemen, skal ha utviklet et hemmelig eksplosivt stoff, som kan passere uoppdaget gjennom screeningsenheter og sikkerhetstiltak, som er i bruk på internasjonale flyplasser og offentlige steder i Vesten og Midtøsten.

 Etterretningseksperter mener, at denne substansen, skjult i spesielle sko eller elektroniske enheter som iPhone og Samsung Galaxy-telefoner, kan lure selv tette sikkerhetskontroller. De samme etterretningstjenestene har også mottatt informasjoner om, at det nye eksplosive stoffet blir implantert i kroppene til selvmordsjihadister for å produsere den maksimale «kroppsbomber.»

Det fryktes, at denne faren allerede er på plass, og at et kirurgisk inngrep kan ha blitt utført for å implantere det på bærere av Amerikanske eller Europeiske pass på en hemmelig klinikk i Jemen eller en av Gulfstatene av en kirurg, dedikert til den radikale Islamistiske saken.

Disse menneskelige bombene skal ha vært i stand til å reise gjennom Jordan eller Irak gjennom Tyrkia til sine målrettede reisemål. Slike bærere av usynlige bomber kan være Amerikanere, Belgiere, Briter, Australiere, Franske statsborgere eller Tyskere, og allerede i beredskap for på avtalt signal å presse en bestemt knapp og angripe det valgte målet.

Oppfinnelsen har gjort det uendelig mye lettere for terrorister å flytte rundt og nærme seg sine mål, ubemerket og uten å vekke mistanke, skriver Debka Files.

At de ulike sikkerhetstjenestene lenge har fryktet selvmordbombere med eksplosiver implantert i menneskekropper fikk Frie Ytringers redaktør selv erfare, da han tidligere i år reiste ut av Israel, og enda ikke hadde fått operert på plass en synlig brokk på den ene siden av magen. Det førte til et lengre avhør, der han grundig måtte forklare årsaken til kulen på magen for de Israelske sikkerhetsfolkene.