Ikke læsning for sarte sjæle.

Fra Facebook.
22. oktober 2014.
Af Moses Hansen.

Jeg vil på forhånd sige, at denne andagt rummer beskrivelser, som kan virke stødende på nogle. Men vi lever i denne faldne Verden, som bliver mere og mere syg og rådden.

Når det går op for os, ved vi, at vores forløsning stunder til. Sagt med andre ord: JESUS KOMMER!

DR1 har et program, “Gift ved første blik”, hvor seks singler siger ja til at gifte sig med en partner, de ikke på forhånd hverken har set eller mødt. De første tre par er allerede blevet gift - og skilt, hvilket ikke er noget problem, siger DR. Det er et eksperiment, og vi har stor seermæssig succes.

Et ægteskab er ind for Gud noget særligt og dyrebart - “Made in Heaven”. Men tidsånden gør det til et stykke legetøj, der bruges til at underholde for at få seermæssig succes.

Et firma tilbyder berømte Hollywood kvinder 6 millioner kroner hver for godt ni centiliter af deres skedesaft, hvilket er ca. 60 millioner kroner for en liter. Det sælges i små flasker til en vanvittig pris. Jeg mangler ord til at beskrive bunden af den umoral, vi har nået - og det frådseri af penge, der finder sted.

En pornokvinde, Rebecca More, har startet en sex-tour i England. To tusind mænd har søgt om at have sex med hende. Hun kører fra by til by med sin sex-bus, hvor begivenhederne finder sted, som et filmhold optager til senere salg.

Hvorfor nu alt dette? Jeg ved det kære ven. Nu havde du det lige så hyggeligt med kaffe og wienerbrød - og i aften er der korøvelse i kirken.

Men Judas 1:7 siger: “Tænk på indbyggerne i Sodoma og Gomorra og deres nabobyer, som kastede sig ud i tilsvarende seksuelle perversiteter. Deres byer blev tilintetgjort og er en stadig påmindelse om, at Gud straffer synd og oprør.”

Gud byder os at tænke på, hvad der sker i vort land. For ild og svovl tilintetgjorde Sodoma og nabobyerne. Og Gud har ikke forandret sig, hvad det angår.

Vi har ét håb - og kun ét: ANGER OG OMVENDELSE TIL KRISTUS!