Nye IS-rekrutter voldtas i innvielsesseremonier.

Fra Frie-ytringer.com/
2. oktober 2014.

En sentral leder for Den Islamske Staten, Abu Ala, har utstedt en religiøs lov, fatwa, som gir han rett til å ha homoseksuell omgang med sine rekrutter, mens ingen kan ha analsex med ham selv.

Det kom frem i et avhør, foretatt av Irakisk politi av en IS-terrorist, som er anklaget for halshugginger. Der forteller terroristen, at han vervet seg sammen med elleve andre unge Islamister, og at alle umiddelbart ble voldtatt av IS-lederen.

Vitnesbyrdet fra terroristen stemmer overens med tilsvarende viteutsagn på den Kurdiske TV-stasjonen Sterk TV, og den kjente Amerikanske forkynneren og Islamkritikeren, og tidligere PLO-terroristen, Walid Shoebat, har lagt det ut på sin nettside og skrevet om saken.

Ifølge den Kurdiske TV-stasjonens dokumentar, som ble sendt 27. august, voldtar IS-ledere menn i en seremoni, som den Islamske bevegelsen kaller for ”ekteskap”, filmer seremonien og bruker filmene som utpressing for å forsikre seg om, at de nyrekrutterte terroristene ikke stikker av og reiser hjem.

Dessuten bruker Den Islamske Staten voldtekt, inkludert gruppevoldtekt, som en taktikk for å skape frykt og skremme befolkningen, den søker å styre, skriver det Kurdiske nyhetsbyrået Firat News Agency, som er basert i Amsterdam.

I dokumentaren fra Sterk TV blir mer enn 20 IS-krigere, som er blitt tatt til fange av Kurdiske krigere i Syria intervjuet, og alle bekrefter, at det foregår ”innvielsesseremonier”, som kalles ”ekteskap”, men er organiserte seksuelle overgrep.

IS-krigeren, Abdul Kareem Ibrahim Bazo, forteller, at han fikk bind for øynene og ble voldtatt. Et par uker senere viste de ham opptakene og sa, at de ville bli vist til hans familie, dersom han stakk av fra IS.

Ferhan Salim Unuf Safen, 20, beskriver, hvordan han hadde blitt bortført og voldtatt av «seks eller syv» IS-krigere og var skamfull for å forklare ting, de hadde gjort mot ham:

”Jeg besvimte. Da jeg kom til meg selv, kom de og fortalte meg: «Du er nå med ISIL”.

Ahmed Hussain beskriver også, hvordan han hadde blitt bortført, dopet, torturert, tvunget inn i en «ekteskapsseremoni”, og gjengvoldtatt.

”De «giftet» meg 15 ganger. Så vasket de hodet mitt og sette cologne på meg. De fortalte meg, at ingen kunne bli med i ISIL uten å være gift,” sier han.

”Øyenvitnevitnesbyrd tyder på, at slike ISIL-handlinger ikke er isolerte hendelser”, sier den Egyptiske menneskerettighetsadvokaten Wahib Majdi.

”Å bli gjort til ofre er et middel for å myrde dem, mens de fortsatt er i live», sier han og understreker behovet for psykologisk behandling av ofre, dersom de kommer seg tilbake til hjemlandene.