Hagee: - Obama er Antisemitt.

Fra Idag.no/
25. november 2014.
Av Lars-Toralf Storstrand.

Lederen for den største Kristenzionistiske gruppen i USA, John Hagee, uttalte til en stor gruppe Amerikanske Jøder, at President Barack Obama er Antisemitt, under en tale søndag kveld.

Det er Jerusalem Post, som melder dette. Pastoren i organisasjonen "Christian United for Israel" (CUFI), som også er pastor i en Megakirke i San Antonio, Texas, tok imot en utmerkelse av den Amerikanske Zionistbevegelsen, da han lot kommentaren falle.

– Obama er en av de mest Antisemittiske Presidentene i USA.s historie, på grunn av hans mangel på støtte til Det Hellige Land i sin Utenrikspolitiske plan.

Hagee gav Obama det glatte lag for tidligere å ha kalt båndene mellom USA og Israel «ubrytelige», og sa:

–Han vet, at disse båndene er ubrytelige, fordi han har forsøkt å bryte dem i mer enn fem år.

Den Amerikanske Senatoren, Ted Cruz, som lenge har kritisert Obama-administrasjonens Israelspolitiske linje, stod sammen med Hagee under tilstelningen. Han fremmer sterkt tanken om, at USA ikke kan la Iran få tak i atomvåpen – under noen omstendighet.

– Vi trenger ledere, som står rake i ryggen, og som handler. Nå, mer enn noensinne, er det på tiden å styrke de urokkelige alliansene og vennskapet, Amerika har med Israel, sa Ted Cruz.