Jødehadet blomstrer og breder sig.

Fra Sma-norge.no/
11. november 2014.

Uroen blant Araberne i områdene rundt og i Israel er i ferd med å spre seg. Likevel ser Israelere flest relativt positivt og realistisk på situasjonen. Dette er oppsummeringen etter dagens nyheter.

Vi har i den siste tiden sett et økende, irrasjonelt, religiøst betinget hat som har rammet helt uskyldige Jøder i Israel. Helt fra før krigen mot Hamas i sommer, da tre Jødiske studenter ble kidnappet og drept av Hamas, til nå for noen uker siden, drapsforsøket på Yehuda Glick på Tempelhøyden, knivstikking mot sivile, og bevisst påkjørsel og drap av sivile, til og med et barn på tre måneder måtte bøte med livet for dette fanatiske hatet. Alt til hurrarop og oppfordring til mer av samme slag fra de Arabiske selvstyremyndighetenes side, ikke bare fra gjennom kriminelle Hamas, men også fra terrorgruppen, verden ynder å kalle “moderat”, Fatah.

ABBAS SKJULER SITT SANNE ANSIKT
Ikke et under, at Israels Utenriksminister Avigdor Liberman sier, at Palestina-Arabernes President Abu Mazen (Mahmoud Abbas) er “farligere enn Arafat.”

Arafat var en terrorist, som hatet Jøder og oppfordret til drap på dem; det samme gjør Abbas. Det eneste, som skiller dem, er, at Abbas ifølge Liberman “er flinkere til å skjule sitt sanne ansikt.”

Araberne feirer, at det er ti år siden, Arafat døde. I den forbindelse talte Abbas, “fredsmekleren”, som Israel må forholde seg til.

“Den Muslimske verden vil ikke akseptere Israels betingelser, at Jerusalem tilhører dem. Jerusalem er vår hovedstad, og vi vil ikke gi den opp. Jerusalem, som ble erobret i 1967, er vårt Jerusalem!”

Man kunne skyte inn en tanke, som tydeligvis ikke har streifet Abbas eller andre av hans tragiske støttespillere i hele Verden – heriblant Norge – hvis Jerusalem er så viktig for Muslimene, hvorfor startet de så flere kriger mot Israel?

De erfarte allerede i 1948, da samtlige Muslimske stater rundt den nyetablerte staten gikk til angrep, at Israel ikke taper en krig, simpelthen fordi de ikke kan tape.

Tror stater, som går til angrep på et land, at de skal få tilbakelevert områder, det angrepne landet erobrer, etter krigen? Et barn forstår, at det ikke er slik. FN og Araberstatene forstår det også, men hatet gjør, at de finner alskens argumenter for å fremstille det annerledes.

RABBINER I HOLLAND FORSØKT PÅKJØRT
Sjefsrabbien i Holland, Binyamin Jacobs, ble i dag mirakuløst reddet fra en påkjørsel. Etter de siste dagers og ukers terror i Israel med biler som våpen, er det vanskelig å tenke seg annet, enn at også denne episoden var alt annet enn tilfeldig.

Jacobs var i ferd med å gå ut av bilen på en bensinstasjon for å fylle bensin, da han ble oppmerksom på to ungdommer med “opprinnelse fra Midtøsten”, som observerte ham. Idet han startet å fylle, så han, at den ene av de to løp mot bilen sin, satte seg inn, og kjørte i full fart mot ham, der han sto og fylte. Han fikk slengt seg inn i bilen, og på den måten reddet han trolig livet. De to ungdommene skrålte og lo, og raste av gårde. Jacobs ringte politiet, og de sier, de håper å få tatt de mistenkte.

Det er ikke første gang, Rabbien blir angrepet. Også i sommer, under Israels krig mot Hamas ble han angrepet. Denne gang med steinkasting, flere ganger. Men som nå ble han mirakuløst reddet fra skade, selv om noe av hans eiendom ble skadet.

IsraelNationalNews.com skriver, at sosiale medier flyter over av bilder, filmer, karikaturer og til og med musikkvideoer, som oppforder folk til å kjøre på Jøder med bilene sine, oppfordringer til å kopiere ugjerningene, som er begått av Muslimske Arabere i Israel.

HIZBOLLAH I SØR-AMERIKA
I Peru har politiet arrestert en mann, som nå vil bil siktet for forskjellige forbrytelser. Han er tilknyttet Hizbollah, Jødenes fiender i nord, og er mistenkt for å ha planlagt terror. Han ble arrestert 28. oktober og har tilstått, at han er tilknyttet Hizbollah.

Da han ble tatt, hadde han spor av eksplosiver på seg. Man antar, at Jøder var målet, han ønsket å ramme. Den Iran-støttede Sjia-Muslimske terrorgruppen Hizbollah har en stor tilstedeværelse i Sør-Amerika, særlig i Brasil, Paraguay og Argentina, og tjener penger på narkohandelen i disse landene.

Amerikansk etterretning har advart mot Hizbollah-medlemmer i disse landene i en årrekke. Muhammed Amadar hadde falskt pass, da han ble pågrepet, og prøvde å fremstille seg som borger av Sierra Leone.

En artikkel i La Republica hevdet, at den Israelske etterretningsorganisasjonen, Mossad, hadde tipset Peruansk politi om Amadar, og at han hadde planer om terror mot Israelere. Likevel, til tross for situasjonen, og til tross for, at Israelerne har måttet leve med terror og krig siden staten så dagens lys i 1948, ser de forbausende positivt på det hele. Eller skal man si realistisk, siden det ikke er noe egentlig håp om fred, bare mindre terror.

ISRAELERE FLEST:- INGEN NY INTIFADA PÅ GANG
En spørreundersøkelse foretatt mellom 3. og 5. november konkluderer nemlig med, at Israelere flest mener terroren for tiden ikke er en ny, tredje Intifada, som enkelte medier hevder, men at det vil gå over.

Så mye som neste 58 % mener, det er mer lokale krefter, som skaper ufreden. Undersøkelsen omfatter 603 respondenter. Disse antas å utgjøre et representativt utvalg av voksne Israelere.

På spørsmål om man ønsker fredssamtalene gjenopptatt, sier så mye som 57 % av den totale befolkningen, at de ønsker dette. Ikke fordi de tror på noe fredsavtale, det er nemlig ikke mer enn 30 % av befolkningen, som tror forhandlinger vil føre til fred, men fordi de tror, det forebygger terror. Blant Jøder er det 52,5 %, som ønsker fornyede samtaler; blant Arabiske israelere 81 %.

TEMPELHØYDEN
På spørsmål om regjeringen bør endre status quo på Tempelhøyden (som er, at Jøder får besøke stedet, men ikke be der, mens Muslimene får beholde sin Moské og be, som de ønsker) selv om dette skulle føre til blodsutgytelser, svarer rundt 39 % ja, og ca. 56 % nei.

USA OG ISRAEL
En interessant observasjon er, at mens Israelere flest (69 %) mener forholdet mellom Netanyahu og Obama er dårlig, og bare 28 % mener det er bra, så mener likevel 82 % av innbyggerne i Israel ifølge undersøkelsen at forholdet de to land imellom er godt. Bare 11 % mener at det er dårlig.