Mytene om USA.

Fra Sokelys.com/
23. november 2014.

Jan Hårstad skriver om Intifadaene i USA:
Jeg klipper ofte ut lederartikler fra Aftenposten. Uansett, hva som skjer i verden, skriver Aftenposten, at vi må støtte de krigene, som USA produserer, og det gjør vi da også som ingen annen stat i Verden.

Når det gjelder Afghanistan – som kan konkurrere med Palestina i bunnløs korrupsjon – har Norge fra 2001 gitt 7,6 milliarder kroner til Amerikanske kolonisering. Da Børge Brende var i Afghanistan 8. november 2014, la han igjen nok 50 millioner kroner. Uansett, hvor Brende setter sin fot, reiser han ikke derfra uten å ha levert mellom 50-500 millioner kroner. Gahr Støre var pompøs og stor kar på verdensscenen, men montro om ikke Børge Brende slår ham?

All denne gibort henger sammen med den Norske offisielle oppfatningen om USA, som knapt har endret seg på de siste tyve årene: Uansett, hva som skjer for Norge, er USA alltid frelseren og verdens akse.

“Verdien av et sterkt USA og et klart Amerikansk lederskap” skriver Aftenposten på lederplass 6. november 2014. Lederskap for permanent fiasko?

Går man inn i den Amerikanske mediaverden, både til høyre og venstre, er det helt umulig å finne tenkning, som korresponderer til den Norske offisielle Amerikadrømmen.

Venstre skriver om militariseringen og overvåkningssamfunnet samt desperat fattigdom, høyre er sengeliggende av sjokk over, at Obama uten parlamentarisk konsultasjon, har laget en "Executive Action on Immigation", som vil gjøre mange millioner av illegale immigranter til Amerikanske borgere. Noen mener, at det finnes 12 millioner av dem, andre 20.

Lønningene – påpeker Pat Buchanan den 21. november – har jo sunket for både svart og hvit arbeiderklasse, og for disse fortoner de amnesti-illegales inntog på arbeidsmarkedet seg som et mareritt. Lønna vil gå ytterligere ned. Og: USA er slutt som en nasjon, men kan heller sammenlignes med et mammut Supermarked:

“We will become the Third World country of Obamas dream, no more a western nation.”

I Norge er det jo forbudt å snakke om rasekriger, men nå kan faktisk det hellige USA bli det første landet i Vesten, som får rasekriger. Og en liten oversikt over utviklingen i Ferguson forteller egentlig alt, som er på gang i USA.

Rettssaken omkring drapet på politiskutte Michael Brown starter straks, og både Nasjonalgarden og 100 fra FBI har tatt oppstilling i regionen og er klare med 'emergency' deklarasjoner og sogar "Martial Law", unntakstilstand.

Que pasa? Det viser seg, at både Svarte og Latino-organisasjoner væpner seg og sender ut den mest rasistisk voldelige retorikk mot Hvite. Især politifolk. Men også disses familie. Der trues med drap. FBI har nettopp arrestert to medlemmer av "New Black Panther Party", da disse drev med ekstreme våpenoppkjøp. Og en kan se videor, som viser dette partiet fullt væpnet paradere gatene.

Retorikken hos Latino La Raza er ikke mindre, og felles for hele gjengen av sinte er RASISME. Det er Svart rasisme og Latino rasisme mot Hvite. Det gamle "Black Panther Party" svermet for Che Guevara og Mao, men ble knekket av CIA og FBI.

Det nye er sprunget ut av den Muslimske "Nation of Islam", hvor Malcolm X var en av kultfigurene, og her snakker vi om en bevegelse med millioner av tilhengere. De var også rasende, da Nato bombet Libya, da Gadaffi ble sett på som en stor venn av Afrika og svarte.

Rasende
La Raza er Spansktalende rase-nasjonalister, som vil, at Mexico skal tilbakeerobre Texas og California, som var Spanske områder, før USA begynte krigen mot Spania.

På lista, som De Forente Emirater (UAE) sendte ut om Muslimske terrororganisasjoner og deres venner i verden, var det også oppført mange Amerikanske, som, de hevder, er styrt av Hamas og Muslim Brotherhood.

I motsetning til Norge vakte lista oppmerksomhet i USA, og det gir seg selv, at "New Black Panther Party" ikke er fremmed for disse organisasjonene, da de også er Muslimer.

CIA/FBI's folk har da funnet ut, at disse organisasjonene driver “direct action trainings” og har satt opp 82 byer, hvor de skal presentere Black og Latino Power. I nærmeste framtid.

Men som sagt: Det Norske (og Danske) etablissementet ser seg tjent med, at befolkningen her har så lite fakta-baserte kunnskaper om USA's tragiske utvikling som overhodet mulig.

I løpet av 2015 er det å anta, at det vil skje både terror og intifadaer i USA, som får tankene til å gå til Bagdad, Beirut og Mogadishu. USA er iferd med å bryte sammen.

Det er den uoffisielle sannheten. Forbudt sådan.