Parlament holder stilhed – til minde om terroristerne, ikke ofrene!

Fra Ordetogisrael.dk/
22. november 2014.

Der blev vendt fuldstændig op og ned på rollen som terrorister og ofre, da medlemmer af Jordans parlament for nogle dage siden markerede tirsdagens terrorangreb på en Synagoge i Jerusalem.

Fem personer blev dræbt i Synagogen, inden det lykkedes politiet at stoppe blodbadet ved at skyde de to terrorister.

Terrorangrebet vakte opsigt over hele Jorden. Også i Jordans hovedstad fik det stor opmærksomhed, og medlemmer af det Jordanske parlament markerede det med et øjebliks stilhed og oplæsning af Koranvers.

Formålet var dog ikke at mindes de uskyldige mennesker, der blev hugget ned med økser eller skudt midt i deres morgenbøn – men derimod de »heltemodige« gerningsmænd!

»Når det gælder de martyrer, der myrdede Zionisterne, beder jeg det ærede parlament om at rejse sig og læse al-Fatiha [fra Koranen] for at herliggøre deres rene sjæle og sjælene af alle martyrer i de Arabiske og Muslimske nationer,« lød det fra et af parlamentsmedlemmerne ifølge en oversættelse fra det Israelske Channel 10.

Jordans regering deler dog ikke parlamentsmedlemmernes syn på terroristerne og udsendte en fordømmelse af angrebet på Synagogen.