Jesus blir igjen fremstilt som Palestiner.

Fra Israeltoday.no/
29. december 2014.

En historie, som er blitt gjenganger, er Palestinske myndigheter, som i forkant av julen fremstiller Jesus som en av sine egne, som en Palestiner og ikke som en Jøde, som Han faktisk var.

Her er noen av de mer graverende eksempler på, hvilke løgner som blir servert i sammenheng med julen (oversettelser levert av Palestinian Media Watch):

Vi feirer Jesu fødsel, den Palestinske budbringeren av kjærlighet, rettferdighet og fred. - sistet av den Palestinske lederen Mahmoud Abbas til nyhetsbyrået Wafa 22. desember.

Julen er også en Palestinsk ferie, fordi Jesus, fred være med ham, var Palestiner. Han ble født i Palestina, levde og ble sendt [som profet] til Palestina. Derfor har julen en spesiell Palestinsk smak. - Mahmoud Al-Habbash, PAs ledende Sharia dommer til Al-Hayat Al-Jadida, 22. desember 2014.

Vi står her, Muslimer og Kristne på Yasser Arafat Square, [oppkalt etter Arafat], som et symbolet på vår sak, for å feire jul. Som vi vil stå sammen med for å feire seieren, på tross av at den kan synes langt unna.

Gledelig jul, la oss feire og være glade! Jesus Messias er Palestinsk, og vi er Palestinere og vil fortsette å holde våre hoder høyt hevet. - Ramallahs guvernør Laila Ghannam til den Palestinske selvstyremyndigheten sin TV 7 desember 2014.

Saeb Erekat, som er leder for fredsforhandlingene, har blitt beryktet for sine merkelige versjoner av historiske handlinger, uttalte under juletretenningen sin i hjembyen Jeriko, at Jesus er "den første martyren, den første Palestiner."

Dessverre er det ikke bare ekstremister og lite troverdige elementer, som er med å fremme denne historiske feilslutning, men de aller fleste ledere ser til og følge denne trenden også.

Derfor har troen på, at Jesus var en Palestiner blitt akkurat som troen på, at Jødene ikke har en historie i denne regionen, blitt akseptert som sannhet blant mange lokale Arabere.