Netanyahu til Franske Jøder: “Israel er jeres hjemland - ikke Europa."

Fra Sokelys.com/
11. januar 2015.

Terrorangrepene i Paris kan være starten på en bølge av angrep i Europa. Det er kommunikasjoner mellom IS-ledere, som er fanget opp av Amerikansk etterretning, et signal om, ifølge avisa Bild, melder avisen Verdens Gang.

 Dagen etter at fire sivile brutalt og nådeløst ble offer for en Muslimsk Jihadist i et Jødisk supermarked i Paris, oppfordrer den Israelske Premierministeren Jøder i Frankrike til å komme hjem. I sin uttalelse sa Netanyahu, at “Jihadister er i krig med Vesten, og han oppmuntret Jøder til å emigrere til Israel.

Også Libermann, Yaàlon og Lapid oppfordrer Europeiske Jøder til å komme hjem til Israel. Premierministeren snakket til Franske Jøder lørdag, dagen etter at 17 mennesker, inklusiv fem Jøder, ble drept under det Islamistiske angrepet i Frankrike. “Israel er deres hjemland,” lød oppfordringen fra den Israelske Premierministeren.

De siste dagers terror i Frankrike forteller med tydelighet, at Vesten har fått et problem med Jihadisme også på egen jord. Krigen mot terror og ekstrem Islam er ikke lenger en krig, som utkjempes i fjerne land som Syria, Irak og Afghanistan, men også i Europeiske storbyer og hovedstader.

Fire av de fem Jødene, som ble ofre for Paris terroren, ble drept i det Jødiske supermarkedet, mens karikatur-tegneren Georges Wolinski ble skutt og drept under angrepet mot redaksjonen i Charlie Hebdo.

“Til alle Franske Jøder, til alle Jøder i Europa vil jeg gjerne si, at Israel ikke bare er et sted, hvis retning du vender deg til, når du ber, men staten Israel er ditt hjem,” sa Netanyahu i sin tv-sendte uttalelse, hvor han refererte til en Jødisk tradisjon om å ha ansiktet rettet mot Jerusalem under bønn. Også andre Israelske leder gjentok de samme oppfordringer til Europeiske Jøder, om å komme hjem.

Kort etter Paris-terroren fanget National Security Agency (NSA) opp kommunikasjoner, der ledere av IS varslet neste bølge med angrep, ifølge anonyme kilder i USA's etterretning, som Bild siterer. Paris nevnes som opptakten til terrorbølgen i Europeiske byer, som også angivelig skal ramme blant annet Roma, skriver avisa. En konkret angrepsplan er imidlertid ikke kjent.

Den Amerikanske etterretningen har også opplysninger, som tyder på, at brødrene Kouachi hadde kontakter i Nederland. 17 mennesker ble drept, da Kouachi-brødrene og Amedy Coulibaly denne uka angrep satiremagasinet Charlie Hebdo og et Jødisk supermarked i Paris. De tre gjerningsmennene ble alle drept av fransk politi.

Fiskere og jegere
I 1985 utgav Jay og Meridel Rawlings en bok, som på Norsk fikk tittelen “Fiskere og Jegere”, som fortalte historien om, hvordan Jay og Meridel Rawlings reiste rundt til nærmere 100 nasjoner for å besøke Jødiske samfunn og nærmest bønnfalle dem om å reise hjem til Israel som en oppfyllelse av en profeti hos profeten Jeremia kapittel 14 og 15.

Boken inneholdt nærmest en todelt profeti om “fiskernes tid og jegernes tid”. Skal vi tro den todelte profetien, var årene etter Sovjetunionens sammenbrudd og helt frem til våre dager fiskernes tid - tiden for å bønnfalle og lokke Jødene til å reise hjem til Jerusalem og den Jødiske staten Israel.

Imidlertid - og det også i følge Jay og Meridel Rawlings bok - ville “fiskernes tid” være begrenset, og på et eller annet punkt bli avløst av “jegere”, som ville jage Jødene hjem.

“..men: Så sant Herren lever, som førte Israels barn opp fra landet i nord og fra alle de land som han hadde drevet dem bort til. Og jeg vil føre dem tilbake til deres land, det som jeg gav deres fedre. Se, jeg sender bud efter mange fiskere, sier Herren, og de skal fiske dem, og derefter sender jeg bud efter mange jegere, og de skal jage dem bort fra hvert fjell og fra hver haug og fra bergkløftene." (Jeremia 16:15-16)

-Når vi ser på det økende Jødehatet og den stadig mer farlige situasjonen spesielt for Jøder i Vest og Øst-Europa, er det mye, som tyder på, at vi er i ferd med å gå inn i oppfyllelsen av profetiens andre del, nemlig “jegernes tid” eller de dager, hvor situasjonen og Jødehatet vil føre til, at Jødene rett og slett blir jaget hjemtil landet, Gud gav dem, det forhatte Israel..

Tiden er nå kommet for Europeiske Jøder til å reise hjem..Til å gjøre Aliyah.