Religioner eller Kristendom – det er valget.

Fra Kommentar-avisa.no/
6. marts 2015.
Av Lars-Arne Høgetveit.

Kristendommer begynner, der religionene stopper – ved Oppstandelsen.

For 3,5 år siden ble saken under publisert: Ingen ville den gang overhodet diskutere ABB's sterke affinitet til tankegods fra Nazismen (rasehygiene!) eller hans tragiske erfaringer fra skilsmissen i barndommen. Begge deler av ideologier med et sterkt hat til Kristus, Kristendommen.

Rasehygienen med rot direkte ned i Avgrunnen
Hitler var Okkultist. Hans skilsmisseerfaringer, har vi forstått, var traumatiske og Likestillingsideologien er en pådriver for den ideologien – og den ideologien er også tuftet rett ned i Skaperopprøret og sier «Kjønnene finnes IKKE - vi ER like!» - «Gud skapte IKKE til mann og manninne!» - «Gud ER død!».

ABB ble til og med forsøkt erklært «gal» av rettspsykiatere, helt til folket krevde han straffet, og da ble han brått «normal» - men man skydde ordet Ondskap som pesten, siden Ondskap fordrer en Djevel og dermed i sin motsats en Gud.

I dag går den pluralistiske diskusjon om, at alle religioner er like. Det er for eksempel ikke noe totalitært/destruktivt Islam – det er bare misforståelser og feiltolkninger av dem, som misbruker Koranen og dens skrifter.

En annen ideologi, vi også kjenner, er Kommunismen. Marx, vet vi sikkert, var Satanist på sine gamle dager – og hva kan møte Satanisme på kamparenaen?

Jo, den Finske diplomat og politiker, Juho Paasikiv, fikk med seg en Åndsmakt, da han reiste fra Helsingfors til Kreml – fundert direkte ned i Bibelens Salme 46!

"For korlederen. Af Kora-sønnerne. Al-alamot. En sang. Gud er vor tilflugt og styrke, altid at finde som hjælp i trængsler. Derfor frygter vi ikke, når jorden skælver og bjergene vakler i havets dyb, når vandet larmer og bruser og rejser sig, så bjergene bæver. Sela."

" Flodløb glæder Guds by, den Højestes hellige bolig. Gud er i dens midte, den rokkes ikke, Gud bringer den hjælp ved daggry. Folkene larmer, rigerne vakler, når han lader sin røst lyde, ryster jorden. Hærskarers Herre er med os, Jakobs Gud er vor borg. Sela."

"Kom og se Herrens gerninger, de ødelæggelser, han har voldt på jorden. Han gør ende på krige over hele jorden, han brækker buen og knækker spyddet, stridsvognene brænder han op. Stands, og forstå, at jeg er Gud, ophøjet blandt folkene, ophøjet på jorden! Hærskarers Herre er med os, Jakobs Gud er vor borg. Sela." Salme 46:1-12.