Kan flommen i Texas være Guds dom over Amerika?

Fra Sokelys.com/
28. maj 2015.

Mens California opplever sin aller verste tørke på flere 10-år, formelig drukner Texas i flomvann etter det, som mange omtaler som den verste flommen i området i manns minne.

Er det, vi nå ser USA under Guds dom, er spørsmålet, mange Kristne Amerikanere spør seg og kanskje med rette. “Etter at Amerikanske velgere to ganger gav sin stemme til en Antikristelig og Muslimsk President får vi nå en dobbeldose av Guds vrede,” sa Maurice Sklar, som har en profetisk tjeneste.

 Evangelist Bill Keller i “Live Prayer” sier, at Barack Obama slett ikke er en Kristen, men en fiende av Gud, og det er lite om, at mange Kristne Amerikanere deler Keller’s synspunkt.

“Er flommen i Texas Guds dom over Amerika,” var spørsmålet, den Amerikanske Predikanten og borgerrettighetsforkjemperen, Al Sharpton, våget å stille, men sekulære Amerikanere tar ikke slikt alvorlig.

Flommen, som nå feier over Texas, er en av de verste i historien, og Pastor Al Sharpton tror det stikker langt dypere en værmønstre. På Twitter stilte Pastoren dette spørsmålet: Tror du, at flommen i Texas er relatert til klimaendringer eller er det Gud, som irettesetter? Ring 8775325797 eller send meg dine tanker, Twitret den kjente Predikanten.

Den dødelige flommen har så langt krevd 35 døde, og ni mennesker er savnet, melder CNN. “Det er hjerteskjærende, at så mange liv har gått tapt,” sa Kristi Wyatt, som er talskvinne for San Marcos til CNN.

Noen av de døde var sammen i sine hjem og feiret fridagen, og ble i løpet av noen sekunder feid av sted av den sterke flommen. Det er en helt forferdelig situasjon.” Men er denne “forferdelige situasjonen Guds dom eller bare et vær, som er vær?

Sharpton fikk mange reaksjoner på sitt spørsmål. “Jeg tror, at Satankirken forårsaket floden, Twitret en, mens en annen skrev, det skjer på grunn av regn.

Blant andre svar, som er kommet, er, at dette er et tegn på, at Gud er i ferd med å fjerne sin beskyttende hånd over USA, og at de hardest rammede områdene er de mest Liberale områdene i delstaten.
-----------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Obama erklærer oversvømmet Texas i katastrofetilstand.