Hvornår sige Gud: "Nok er nok"?

Fra Facebook.
9.juli 2015.
Af Moses Hansen.

Sjældent har der lydt så divergerende og grove toner i Bruxelles, som der høres i disse timer i forbindelse med Grækenlands situation. Nogle af EU’s ledere vil gerne have en “Grexit” - at Grækenland forlader EU. Men inderst inde tror jeg, de fleste vil beholde Grækenland i EU.

Hvorfor? Fordi Antikrists ånd vil et samlet Europa. At smide Grækenland ud kan være begyndelsen til at skade Babelstårnet. For EU er det moderne Babelstårn, hvor menneskelig enhed og stolthed vil skabe sig et navn - uden Guds navn.

Du kan læse om det første Babelstårn i 1 Mosebog kapitel 11, hvor de havde samme sprog. I vers 4 ser vi deres plan: “Lad os bygge en by med et tårn, som når op til himlen, og skabe os et navn, for at vi ikke skal blive spredt ud over hele jorden.”

Enden på det blev, at Gud steg ned og forvirrede deres sprog, og folkene spredtes ud over hele Jorden.

Babel betyder forvirring. I dag findes der ca. 7.000 særskilte sprog. Er Gud da bange for menneskelig enhed? Nej, Gud er ikke bange for nogen eller noget. Men Han elsker mennesker og ved, at når de rotter sig sammen og i stolthed vil skabe sig et navn, så vil de ikke søge Herrens navn, og derfor være på vej til evig fortabelse.

Kunstneren Pieter Breughel har lavet et maleri af Babelstårnet. Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at EU’s parlament i Strasbourg er designet i samme stil som det første Babelstårn. For det er den samme Antikristne ånd, der huserer.

Hvor længe Gud finder sig i at blive hånet og tilsidesat, ved jeg ikke. Men som der blev trukket en grænse for det første Babelstårn, sådan kommer der også et “nok er nok” for det sidste Babelstårn, som de i øjeblikket forsøger at holde sammen på.

“Kære Far! Må dit “nok er nok” snart være inde, så du kan sende din Søn for at blive forenet med Hans Kirke.
Amen.”