USA ønsker Muslimer velkommen med åpne armer, men nekter Kristne flyktninger adgang til USA

Fra Sokelys.com/
18. juli 2015.

USA's Barack Hussein Obama svarte på den Muslimske terroren i Chattanooga, som tok livet av fire soldater, med å ønske Muslimene “Happy Ramadan”

“De forente stater ønsker Muslimer velkommen med åpne armer og nekter Kristne flyktninger adgang til riket, sier den mulige Amerikanske Presidentkandidaten, Donald Trump.

"Så sent som i mai avviste det Amerikanske Utenriksdepartementet visa søknader fra Assyriske Kristne, inkludert en Katolsk nonne. The National Review melder, at hun ble avvist, fordi det angivelig var en risk for, at hun kunne komme til åsøke politisk asyl, og Obama-administrasjonen ser ut til å være fast bestemt på å ikke gi Kristne ofre for ISIS-terroren en slik status,” sa Donald Trump.

Assyriske kKristne utgjør en av de største gruppene, som er gjenstand for angrepene til den Islamske Staten. Terroristorganisasjonen, som NATO-koalisjonen bare halvhjertet forsøker å bekjempe, har drept mer enn 24.000 mennesker i løpet av noen få måneder i 2014.

Det, som er fakta, er, at FN's menneskerettighets organisasjon kom med en global oppfordring til engasjement på vegne av Irakiske innbyggere, som ble forfulgt av Islamsk Stat. Tallet på overgrep og groteske handlinger, utført av den Islamske Staten og væpnede grupper, som er assosiert med ISIS, er svimlende høyt, og mange av deres handlinger kvalifiserer som krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten,” sier FN's høykommissær for menneskerettigheter Zeid Ra’ad al Hussein.

Mens politikere som Donald Trump blåser alarm over, at det tilsynelatende er fritt fram for Islamistisk immigras.on til USA, mens Kristne, som blir forfulgt, stenges ute. En undersøkelse fra 2009 avdekker, at 96 000 Irakere har fått immigrere til USA.

“Jeg har møtt med en en rekke eksperter på nasjonal sikkerhet, som sier, at dersom du er en Kristen, som er fra Syria, vil du ikke kunne komme inn i USA, men dersom du er en Muslim, som bor i Syria, og som ikke er under angrep fra ISIS, slipper man inn,” sa Trumph til CBNs David Brody.

“På samme tid, som Islamister får fritt pass, ser vi, at Kristne over hele Verden bli halshugd av ISIS. Spesielt fra Syria og Irak opplever Kristne, at de ikke slipper inn i vårt land,” fortsatte Trump.

I følge Pew Research Center i 2013 var Kristne den største gruppen av immigranter til USA. Imidlertid har prosentandelen av Kristne immigranter falt fra 68 prosent til 61 prosent over en 10 års periode, mens andelen av Muslimske immigranter økte fra 5 til 10 prosent over samme tid.

Irakiske Kristne går nå gjennom en av de verste perioder i Kristendommens historie, sier Philos Project, og dette er noe, det Amerikanske Utenriksdepartementet fullstendig ignorerer. USA Today’s spaltist, Kirsten Powers, pekte til President Barack Hussein Obamas overfladiske holdning mot de Kristnes vanskelige situasjon.

“Når tre Muslimer fra Nord-Carolina ble skutt ned av en ondskapsfull Ateist, talte Obama ut høylytt mot de grusomme drapene,” skrev Powers og la til “at Obama ser ikke ut til å finne tilsvarende medfølelse for den masseforfølgelse, Kristne i Midtøsten blir utsatt for, ei heller omtanke for de hundretusener av Kristne, som blir fordrevet fra sine fødebyer.

Undersøkelser og intervjuer, utført av Philos Project, bakker opp Kirsten Powers utsagn. Alle bevis mer enn antyder, at det innenfor Obama-administrasjonen ikke finnes noe medfølelse for de forfulgte Kristne, som er under trussel om folkemord fra Islamsk Stat, og det finnes heller ikke rom for dem i Obamas Amerika, slår rapporten fast.

Philos Project’s Faith J.H. McDonnell skriver dette: “Faktisk, på tross av at ISIS målrettet angriper Irakiske Kristne fordi de nettopp er Kristne, og derfor står i veien for det Islamske Kalifatet i Midtøsten og Nord-Afrika, har det Amerikanske Utenriksdepartementet gjort det klinkende klart, at de Kristne fra USA's side ikke vil bli hjulpet pga deres religiøse situasjon.”

Pastor Darrell Myatt: “Muslimsk mann dreper 4 marinesoldater, og Obama svarer med å ønske Muslimene “Happy Ramadan.”

“Muslimer ønsker oss døde, Muslimer ønsker, at Kristne skal dø, Muslimer ønsker, at Jøder blir drept, de ønsker Amerikanere drept, de ønsker også å drepe andre Muslimer, som ikke følger deres tros-system,”

"….og Obama kommer med en uttalelse, hvor han ønsker Muslimene en “happy Ramadan feiring.” sier Darrell.