Forenet i Islamisk Jihad.

Fra News that Matters.
2. juni 2014.

Den nye PLO-Hamas regering vedtager Jihad-ideologien om ødelæggelse af Israel.

Tag et kig på Hamas’ fundats, og sammenlign den med den Nazistiske ideologi. Dette er fra Hamas’ fundats:

*De Arabiske stater omkring Israel er forpligtet til at åbne deres grænser for Jihadister, de Arabiske og Islamiske folks sønner, og give dem mulighed for at forene deres kræfter med deres brødre blandt Muslimerne i Palæstina.

Af de øvrige Arabiske og Islamiske stater kræves der, at de i det mindste letter bevægelsen af Jihadister til og fra dem.

Vi kan ikke undlade at minde enhver Muslim om, at da Jøderne besatte det Hellige Jerusalem i 1967 og stod ved dørtrinet til den velsignede Aqsa-moske, råbte de glædestrålende: "Muhammad er død. Han efterlod sig døtre."

Israel trodser, som Jødisk med en Jødisk befolkning, Islam og Muslimerne. "Lad kujonernes øjne ikke falde i søvn."*

Ifølge Hamas, kan der ikke være en Jødisk stat i Mellemøsten. Den må erstattes af et Muslimsk kontrolleret "Palæstina".

Messias advarede os om forfærdelige vanskeligheder forud for Hans andet komme.

 Mark 13:19:
”For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Matt 24:20:
”Bed om, at jeres flugt ikke skal ske om vinteren eller på en sabbat.”

Målet med PLO og Hamas har altid været det samme. Men den anvendte metode har altid været forskellig. Nu er de to Islamiske terror-organisationer blevet forenet i et nyt forsøg på at nå det ultimative mål for Jihad.

Når medlemmerne af Hamas råber bønner, er deres formulering simpelthen "Allah-o-akbar". Det er Arabisk for "Got mitt uns".