Iran gjør klar for krig fra Libanon og Syria mot den Zionistiske stat.

Fra Ordetogisrael.no/
25. februar 2015.

Iran aktiviserer seg for å slå til mot Israel på grensen fra Middelhavet mot Golan. Dette påstår Yigal Carmon, tidligere terroristrådgiver for Premierministrene Yitzhak Shamir og Yitzhak Rabin.

Iran bygger nå opp et militært angrepsfelt fra Israels nordlige Middelhavsgrense langs hele veien til Golanhøydene. Målet er å undergrave og gå til krig mot den "Zionistiske enhet" med konvensjonelle, kraftige militære midler innenfra Libanon og Syria.

Så sier Yigal Carmon, terrorismerådgiver for tidligere Premierministere og grunnlegger og President av den prestisjetunge Middle East Media Research Institute - MEMRI.

"Iran har hatt nytte av kaoset i Midtøsten til å danne en samlet front fra Teheran, gjennom Bagdad, Syria og Libanon," fortalte Carmon til Kol Yisrael offentlig radio på mandag.

«Iran har omgjort Syria til et Hizbollahstat for dette formålet, og gjør innhugg i de PA-kontrollerte områder i Judea, Samaria og Gaza for dette formålet.»

Carmon og hans MEMRI-kollega, Yael Yehoshua, offentliggjorde en ti-siders avhandling om emnet i forrige uke, men den har fått relativt lite publisitet.

«Iran har flere mål. Disse inkluderer å avskrekke Israel fra å angripe Irans kjernefysiske anlegg, samt ta Golan fra Israel. Men Irans hovedmål er til slutt å ødelegge Israel. Vår oppgave nå er derfor å advare Israel,» legger Carmon til.

«Til tross for den nåværende spenning mellom Israel og USA, så vil Amerikanerne lytte veldig nøye til, hva Israel har å si om denne situasjonen. Alle vet allerede om atomtrusselen, men dette er noe nytt og mer umiddelbar og akutt i mange henseender,» forklarer Cameron videre.