Obama er blevet lobbyist for Israels fjender.

Fra Ordetogisrael.no/
16. februar 2014.

- Israel er ikke en okkupant. Du er blitt en lobbyist for Israels fiender!

Medlem av USA´s kongress, Trent Franks har gått til et meget kraftig angrep på president Barack Obamas administasjon for dens negative holdning ti Israel.

Medlem av USA´s kongress, Trent Franks har gått til et meget kraftig angrep på president Barack Obamas administasjon for dens negative holdning ti Israel. "Israel er ikke en okkupant. USA har under Obamas regjeringstid blitt en motstander av Israel og en lobbyist for Iran og Israels fiender," uttalte Franks.

Trent Franks uttalelse kom til Arutz Sheva under en Washington DC sikkerhetskonferanse. Her gikk Franks til kraftig angrep på USA´s utenriksminister John Kerry, da Kerry truet Israel med boikott hvis forhandlingene med den arabiske selvstyremyndigheten ikke lykkes. Han kritiserte Obama for at han hadde gitt opp å stoppe Irans anrikelse av uran for å skaffe seg atomvåpen. Han mente at det var opprørende at USA´s nærmeste dedikerte og engasjerte allierte og venn dermed ville stå overfor enda større trusler fra Iran.

Flere promente medlemmer av den amerikanske kongress samt tidligere CIA-direktør James Woolsey overhørte Fanks sterke kritikk av Obama og Kerry.