Irans øverste leder forbereder på cyberkrig.

Fra Endtimeheadlines.org/
14. februar 2014.

Irans øverste leder siger til studerende, at de skal forberede sig på cyberkrig.

Ayatollah Ali Khamenei har leveret en sabelraslende tale til Iran-Revolutionens støttebørn (med andre ord, de universitetsstuderende) om at forberede sig på cyberkrig. Den øverste leder opfordrede sit lands studerende – som han kaldte "cyberkrigs-agenter" – til at forberede sig på kamp, rapporterede det halvofficielle nyhedsbureau Mehr onsdag.

"I er cyberkrigs-agenterne, og en sådan krig kræver en Amman-lignende indsigt og en Malik Ashtar-lignende modstand. Gør jer helhjertede klar til en sådan krig," skrev Khamenei.

Den øverste leder henviste til to af profeten Mohammed’s krigskammerater i den tidlige Islamiske historie. Han opfordrede også de studerende til at være gudfrygtige og til nidkært at følge Koranen.

Israel, Teherans væsentligste modstander i regionen, gav for nyligt udtryk for lignende udtalelser; Generalmajor Aviv Kochavi sagde i en tale ved den årlige konference på ”Institut for Nationale Security Studies” i Tel Aviv, at cyber-krigsførelse vil ændre konfliktens karakter.

"Cyber vil efter min ringe mening snart blive afsløret som den største revolution indenfor krigsførelse, større end krudt og udnyttelse af luftmagt var i sidste århundrede," sagde han.

Iran har før i tiden hævdet, at de var offer for cyberangreb. Cyber-eksperter sagde i 2010, at det Iranske atomkraftværk, Bushehr, var offer for computervirusset Struxnet. Eksperter sagde, at det var bygget med det formål at angribe kraftværket, og at det var så sofistikeret, at det kun kunne være blevet udviklet af en nationalstat, mest sandsynligt CIA eller Mossad. More.