Israel er imod NATO’s tilbud om at beskytte en ny PLO-stat.

Fra News that matters.
11. februar 2014.

Obama-administrationen har foreslået, at NATO skal beskytte "PLO-Palæstina’s" nye grænser.

USA's Udenrigsminister John Kerry sagde i weekenden til The Washington Post, at Premierminister Benjamin Netanyahu er imod Mahmoud Abbas' forslag om at have NATO-styrker udstationeret i en fremtidig Palæstinensisk stat.

"Netanyahu har gjort det klart, at han ikke ønsker NATO," sagde Kerry i et interview med David Ignatius fra The Washington Post. Kerry tilføjede, at en eventuel tredje magt "er noget, parterne må arbejde med."

Israelske regeringskilder forklarede lørdag, at Netanyahu mener, at kun IDF kan beskytte Israels grænser, og at ingen udenlandske styrker bør være til stede i en Palæstinensisk stat, hverken i Jordandalen eller andre steder.

Kerry hævdede i en kommentar til den kritik, han fik fra Israel i sidste uge for udtalelsen om, at Israel risikerer boykotter og yderligere delegitimering, hvis de aktuelle fredsforhandlinger med Palæstinenserne mislykkes, at hans ord var "taget ud af sammenhængen."

Source: Israel Hayom.com

Kommentar:
Da NATO blev dannet i 1949, var ideologien bag dannelsen at sikre det frie Vesteuropa mod truslen fra  Kommunismen. NATO gjorde et stort stykke arbejde.

I dag har et nyt og anderledes NATO vist sig. Den nuværende pro-Islamiske administration har forvandlet NATO til en destruktiv magt, der skaber ravage dybt inde i Asien. I Nordafrika og Persien er NATO blevet brugt til at håndhæve Sharia-baseret Islam i det halvsekulære Irak, Libyen og muligvis også i Syrien.

NATO slog fejl i Egypten, hvor en folkelig opstand gav Obama og John Kerry en lærestreg, da den fjernede det Amerikansk-støttede Muslimske Broderskab fra embedet.

Lederskabet i NATO øjner nu en chance for at fjerne den Zionistiske styreform fra Israel, og give et Islamisk PLO-regime ansvaret for Judæa og Samaria i Israel. For at kunne opnå dette, må NATO erstatte IDF i Jordandalen, således at Jihad-bevægelsen kan krydse grænsen fra Jordan ind i Israel.

Denne plan skal have en reprimande. NATO er ikke længere en troværdig ”fredspartner", men en giftig og ødelagt agent for et Islamisk "regimeskifte".

Bevar Israel sikkert ved at holde NATO og PLO ude af Jordandalen.