Advarsel: Israel må vælge mellem Europa og Gud.

Fra News that matters.
12. februar 2014.

"Israel/Europa-forbindelsen afhænger af udfaldet af fredsforhandlingerne med PLO, siger EU-ambassadør Lars Faarborg-Andersen".

Andersen sagde dette forud for talen i Knesset onsdag af Matin Schulz, Europa Parlamentets Præsident.

"Israel er en vigtig partner for den Europæiske Union, og fredsprocessen i Mellemøsten er et af EU’s udenrigspolitiske prioriteringer. Derfor er et besøg i Israel næsten et must for enhver Præsident for Europa-Parlamentet ," sagde Faaborg-Andersen tirsdag.

Schulz skal efter planen tale i Knesset onsdag eftermiddag, og der mødes med Præsident Shimon Peres og Justitsminister Tzipi Livni. Tirsdag mødtes Schulz med Knesset’s partibestyrelser for at løse den Israelsk/Arabiske konflikt. Mødet blev ledet af MK Hilik Bar (Labor).

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
I 1934 blev Jøderne tvunget til at vælge, om de ville være loyale enten overfor Nazi-Tyskland eller overfor Israels Gud. Hvis de ønskede at forblive i Europa, skulle de give afkald på den Jødiske tro, og blive assimilerede indenfor det privilegerede Nazi-område.

Da Jøderne ikke adlød brunskjorterne og deres leder, Adolf Hitler, fandt Tyskerne en "endelige løsning" på det Jødiske problem.

Europa døde i Auswitch. Den civiliserede og kultiverede del af Europa blev afskaffet og erstattet af et barbari, der var støttet af masserne. Seks millioner Jøder omkom fra 1933-1945 i hænderne på den daværende Europæiske Union. Den Jødiske tilstedeværelse i Europa er nu blevet erstattet af import af 20 millioner Muslimer.

Dagens Europæiske Union er ikke så ulig det Nazistiske EU, når det drejer sig om den anti-Zionistiske ideologi. Israel har kun ret til at eksistere, hvis den Jødiske nation rømmer fra deres egne bjerge i Zion - de Jødiske distrikter, der hedder Judæa og Samaria. Det er det Bibelske kerneområde i Israel, med historiske rødder, der går 3.000 år tilbage i tiden. Jødedommen regerede i Jerusalem 1.700 år før fremkomsten af Islam.

Det er trist, at Europa ikke synes at have lært noget af deres kriminelle fortid. I dag forekommer det, at det lykkes Nazisterne at brænde de korrekte historiebøger i Berlin og erstattet dem med en pakke løgne, da læseplanerne for Europa’s skoler nu lægger den Islamiske fortælling til sandheden om byen Jerusalem - byen, der tilhører Abraham, Isak og Jakobs Gud.

Må Jesus Messias have barmhjertighed med alle bedragede sjæle.