Når Endetidsprofetierne bliver hverdag.

Fra Endtimeheadlines.org/
13. februar 2014.

ER BEGIVENHEDER, DER EFTERLIGNER BIBELSKE PROFETIER, BARE EN TILFÆLDIGHED, ELLER ER DE ET TEGN PÅ DET, DER SKAL KOMME?

Politiet i Multnomah County suspenderede uden at blinke i denne uge et nyt dataudvindingsprogram, efter at en lokal avis begyndte at sætte spørgsmålstegn ved dets lovlighed.

I de sidste mange uger har politiet udsendt ID-scannere til klubber og barer i hele Portlands Gamle Bydel. Scannerne fanger ikke bare kundernes personlige oplysninger, herunder navne og billeder, men uploader alle oplysningerne til en politidatabase.

Efter i 2011 at have modtaget et tre-årigt tilskud til reducering af alkoholmisbrug, tildelte Multnomah County det nonprofitable "Line for Life" 60.000 $, for at få politidrevne scannere på flere drikkesteder.

Trods det, at Oregon’s lov specifikt har strenge grænser for lagring og deling af oplysninger fra ID-scannere, prøvede politiet hele tiden på, at få lokale barer til at indordne sig under programmet.

"Vi forsøgte i starten at sige 'nej' til det, men politiet opmuntrede os kraftigt til at gøre det," sagde klubindehaveren, Mike Reed, til Willamette Week. "Vi ønsker ikke at følge folks mindste bevægelse. Og vi fandt ud af, at dette måske netop var problemet."

Ifølge Reed opmuntrede politiet ikke blot til programmet. De beroligede også hele tiden klubejeren med, at fremgangsmåden var helt lovlig. "Efter vor mening gør vi alt inden for loven," sagde Reed. "Politiet var absolut den store fortaler for scannerne."

Byen Portland benægtede ethvert kendskab til loven for ID-scannere, da Willamette Week konfronterede dem med dette, men de forsikrede om, at hændelsen var resultatet af en simpel fejl. "Vi er glade for, at nogen bringer dette frem. Vi ønsker at gøre det, der er bedst for at beskytte borgernes sikkerhed og rettigheder," sagde talsmanden for Multnomah County, David Austin.

Utroligt, politiets talsmand, Sergent Pete Simpson, benægtede enhver mulighed for forseelse blandt embedsmændene fra Portland, og gik endda så vidt, at han hævdede at barejerne, ikke politiet, muligvis kunne bebrejdes for lovbrud. More.
------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Forretninger vil bruge din Facebook-profil som ID.