Nyt bud på bestikkelse af de Jødiske bosættere for at forlade deres hjem.

Fra News that matters.
24. februar 2014.

MK Gilon fra Meretz, der kom med lovforslaget, siger, at mange bosættere er "desillusionerede på grund af bosættelsesbedraget og blot venter på en mulighed for at rejse."

Ministerudvalget for legalisering afviste søndag lovforslaget fra Meretz om at betale de Jødiske bosættere på Vestbredden for at forlade deres hjem.

Alle ministre i panelet stemte imod lovforslaget, bortset fra udvalgets formand, Justitsminister Tzipi Livni, der undlod at stemme.

Et forslag fra MK Ilan Gilon (Meretz), som var underskrevet af hele Meretz-fraktionen, ville have givet kompensation til dem, der ville forlade Vestbredden. Deres tidligere hjem ville være under statens kontrol, men regeringen ville ikke kunne bruge dem.

Desuden krævede lovforslaget, ligesom ved tilbagetrækningen fra Gaza i 2005, at regeringen fandt et administrativt organ, der kunne være ansvarligt for gennemførslen af planen.

Gilon sagde, at alle de ministre, der støtter en tostats-løsning, havde stemt for lovforslaget.

"Bosættere støtter denne plan. Mange er "desillusionerede på grund af bosættelsesbedraget og venter blot på en mulighed for at rejse,” sagde Meretz MK.

"Jeg nærer ingen tvivl om, at hvis vi evakuerer bosættelserne i dag, vil det spare os for penge i morgen."

Ifølge Gilon er "tiden kommet til at befri bosætterne for områderne, og territorierne for bosættelserne."

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Israels Gud er krystalklar. Jøderne skal komme hjem og igen leve på Zions Bjerge. Efter 1948 er der ikke plads til at gå på kompromis og vende om.

Israels Gud er Én Gud. Tre personer i Én: Faderen, Sønnen og Helligånden.

Satan og hans hær af mørkets engle ønsker at forstyrre den guddommelige befaling om at genopbygge Zion. Bag forsøget på at få Jøderne til at forlade Judæa og Samaria står Djævelen selv.

At forsøge at bestikke Jøderne til at opgive deres fødselsret er intet mindre end djævelsk korruption. Jødiske bosættere får tilbudt blodpenge, en frugt af at underlægge sig det Islamiske krav om at rense Judæa og Samaria for Jøder.

Støt ikke denne form for anti-Jødisk ondskab. Lad ikke Satan bedrage dig.