”Verden mister tålmodighed og medfølelse med Israel”.

Fra News that matters.
18. februar 2014.

Finansministeren nægter at stille Netanyahu et ultimatum og siger, at en "fredsaftale" ville forbedre den Israelske økonomi.

Manglende evne til at nå frem til en fredsaftale med Palæstinenserne vil ødelægge økonomien og skade Israels forhold til USA, advarede Finansminister Yair Lapid mandag, da han talte til de Amerikansk/Jødiske ledere i Jerusalem.

"Resultatet kunne blive ødelæggende for den private velfærd for Israels borgere," sagde Lapid, som er leder for partiet, Yesh Atid. Et sådan svigt ville gøre "vor økonomi mere sårbar overfor enhver form for international sanktion og boykot", fortsatte han.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Messias var meget direkte og ligefrem, da han sagde, at kærlighed til penge er roden til alle former for ondskab. Den er så ond, at den kan gøre en ende på den Zionistiske stat, Israel.

De sekulære Israelere, som Yair Lapid, tror, at "Gud" er en mytologisk figur. De har lært Jødernes historie under deres uddannelse, men aldrig følt, at fortiden er relevant for at forstå vore dage.

Det troende nationalistiske Jødiske samfund trues af Finansministeren. Budskabet er klart: "Hvis I ikke underlægger jer den Islamisk-inspirerede Amerikanske "fredsplan", vil vi ikke længere finansiere jeres børnehaver og Synagoger i Judæa og Samaria".

Hvad siger Skriften om den nuværende tidsalder, og navnlig om de kommende dage?

2 Tim 3:1:
”Men det skal du vide, at i de sidste dage skal der komme hårde tider.”

Mark 13:17-20:
”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. Bed om, at det ikke skal ske om vinteren. For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme. Og hvis Herren ikke afkortede de dage, blev intet menneske frelst; men for de udvalgtes skyld, dem som han har udvalgt sig, har han afkortet de dage.”

Luk 21:23:
”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. For der skal komme stor nød over landet og vrede over dette folk.”

Messias forudsagde disse begivenheder. Han sagde, at de, der tror, må være forberedt på forfærdelige tider lige før, Han vender tilbage som Løven af Juda. Vi er der allerede, så vær forberedt på en svær tid. De, der stadig står op for Sandheden, vil blive forfulgt.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
”Bed til” er rettet til ”bed om”, som der oprindeligt stod i Skriften. Det nuværende er en alvorlig fravigelse i oversættelse.