Advarer om Nazisternes komme.

Fra Softpedia.com/
1. marts 2014.

Anonyme hackere har ødelagt Polske websteder, for at advare landet om Nazisternes komme.

Anonyme hackere fra Ukraine har ødelagt flere Polske hjemmesider, for at advare landet om , at det kunne få samme skæbne som Ukraine.

"Ukraine lider under et kup, hvor Nazisterne er kommet til magten. Ja, Nazisterne er kommet til magten i et Europæisk land i det 21. århundrede! Europa har lidt under Nazistisk terror i fortiden. Det kan nu ske igen. Vi ønsker at advare Polakkerne om, at deres land er i stor fare," skrev hackerne.

"Polen bliver det næste land, der bliver revet fra hinanden af en fascistisk pest, som det skete i Ukraine. Stormtropper fra den Ukrainske Nynazistiske bevægelse 'Right Sector’, der er ansvarlig for al vold i Ukraine, planlægger at erobre territorier i det østlige Polen, som, de mener, tilhører dem," tilføjede de.

På den skamferede hjemmeside havde hackerne postet et billede af et hagekors samt meddelelsen: "Nazistisk Alarm!" Et link, der viser til en YouTube-video, der hedder "Europa. Nazistisk Alarm", er også blevet offentliggjort på den angrebne side.

”Anonymmous Ukraine” støtter Ukraines uafhængighed af Vesten. Hackerne har forsøgt at ramme oppositionen, Parlamentet, den nationalistiske bevægelse ’Right Sector’ og tilhængere af Euromaidan.

Hackerne har lækket et stort antal e-mails, der er stjålet fra partiets regionale kontorer, som ledes af den tidligere professionelle bokser, Vitali Klitschko. De har ligeledes lækket Klitschko's private korrespondance med rådgiveren for Litauens Præsident.
--------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Polen kræver hastemøde i Nato
Jøder i Ukraine...