Israelske Kristne går imod anti-Israelsk Facebook kampagne.

Fra Israeltoday.co.il/
27. marts 2017.

”The Israeli Christian Recruitment Forum” kom i torsdags med på trenden mod endnu en ondsindet propagandakampagne, rettet mod Israel på det populære sociale netværk, Facebook.

Kampagnen centrerer sig omkring et sammensat billede af seks faldefærdige lokale Kirker, der præsenteres som falske beviser på, at den Jødiske stat diskriminerer og søger at fjerne Kristne fra Det Hellige Land.

Sådanne forestillinger har støttet en ny Evangelisk Kristen bevægelse, der udmaler de Palæstinensiske Kristne i Israel, som Jesu lidelser under de Romerske undertrykkere.

Den første løgn, som ”The Israeli Christian Recruitment Forum” (en voksende bevægelse af indfødte Arabisktalende Kristne) gik imod, var, at Jødiske styrker i 1948 fejede igennem landet med det formål at udrydde alle Kristne samt Muslimerne.

"Til vor store skuffelse ønskede David Ben Gurion i 1948, at de Kristne skulle blive og deltage i forsvaret af staten Israel. Det lykkedes ikke for de Kristne at være fremsynede nok. De krøb i stedet for sammen bag de Arabiske militser, eller forsøgte at holde sig ude af konflikten," skrev gruppen på sin Facebookside.

Forum bemærkede, at de lokale Drusiske beboere "oprindeligt kæmpede mod Israel, men i sidste ende skiftede side, så de kunne redde deres landsbyer og deres folk."

Blandt andre opførte fejlslutninger, er ideen om, at de omkringliggende Arabiske nationer er "et paradis" for Kristne i forhold til "det helvede", det er at leve i det, mange forsøger at skildre som "apartheid" i Israel.

Forum responderede: "Hvis Israel er helvede, og de Arabiske stater er paradis, så siger vi som Kristne med Aramæiske rødder, at vor religion faktisk har sine rødder i Jødedommen, så vi foretrækker at blive i "helvedesilden i staten Israel."

Vi inviterer resten af jer til at tage en envejs tur til Syrien eller Irak, hvor I (af forskellige terrorgrupper) vil blive budt hjerteligt velkomne som Arabiske Kristne, eller til Gaza, hvor Hamas helt sikkert vil elske jer."

Gruppen behandler også den igangværende bølge af Jødisk hærværk mod primært Kristne mål, og kalder det handlinger fra en lille gruppe racister, der først og fremmest skader Israels omdømme, og minder alle om, at de såkaldte "price tag" angribere endnu har til gode at dræbe eller såre nogen.
-------------------------------------------------------------
”The Israeli Christian Recruitment Forum”: https://www.facebook.com/Israelichristianfourm