”Et kynisk og skadeligt forsøg på at udnytte visse Jødiske værdier."

Fra Ivarfjeld.com/
3. april 2014.

MK Danny Danon ønsker frigivelse af Jonathan Pollard, men ikke som bestikkelse for at kompromittere Israels sikkerhed.

Dette har den Israelske Deputerede Forsvarsminister skrevet i en kronik i Israel Hayom:

Vi ønsker Pollard, men ikke på denne måde. Israel har vænnet sig til at gøre indrømmelser. Hver gang en ny runde forhandlinger med Palæstinenserne påbegyndes, selvom deres fiasko er forudbestemt, opfordres Israel til at tilbyde sympati-gestus uden at forvente noget til gengæld.

Der opstår kun "kreative" løsninger fra Israelsk side, mens Palæstinenserne ikke rokker sig en tomme fra deres stilling. De nægter at anerkende en Jødisk stat, de søger at få Jerusalem som deres hovedstad, de dyrker terror, og går endda så langt som til at navngive pladser i byer efter terrorister, der har begået "ideologisk" motiveret mord. Når man tilbyder sådanne "partnere" gestus, tolker de det som svaghed og bevis på, at terrorismen fungerer.

En af Israels mere snirklede gestus er frigivelsen af blodtørstige terrorister fra Israelske fængsler. Hver gang Israel sidder ved forhandlingsbordet, bliver de bedt om at frigive endnu en portion mordere, terrorist-bagmænd, individer, der klart søger at sætte vores sikkerhed på spil.

Amerikanerne, der har stået i spidsen for den nuværende runde fredsforhandlinger, stopper ikke et øjeblik, men lægger ofte et overmenneskeligt pres på Israel om at gå på kompromis og tilbyde gestus.

Med al respekt for vores vigtige ven - jeg forstår godt vore bilaterale forbindelser, og værdsætter både vort robuste forhold samt USA’s betydelige, løbende bidrag til Israels sikkerhed — men jeg forventer, at Washington ikke taler med to tunger.

Ville USA frigive enkeltpersoner, der sværger til fortsat at føre Jihad, for at befri deres land?

Absolut ikke.

At indføre navnet "Pollard" i ligningen er et kynisk, skadeligt forsøg på at udnytte visse Jødiske værdier, herunder frem for alt værdien af "at returnere vore sønner til deres land.”

Vor ven, USA, tvinger os til at forsøge at udføre et urimeligt regnestykke: Én fange for 426. En mand, der betalte sin brøde med snesevis af år i fængsel, og som ikke er en trussel mod samfundet, mod hundredvis af truende terrorister, hvoraf flere har begået mord eller været medskyldige i nedslagtning af hundredvis af Israelere.

Source: Israeli Hayom

Kommentar:
Hedningene har meget lidt tid tilbage, før Messias vender tilbage og bringe dom over Verden.

Mænd som Barack Hussein Obama og John Kerry har travlt med at udrydde den Jødiske stat. De står overfor en streng dom for deres liv i synd, simpelthen fordi Jødernes eksistens på Zions bjerge er et redeligt bevis på, at Israels Gud er Gud den Almægtige.

Ethvert beskidt trick under solen bliver brugt i et forsøg på at bringe Zionismen til ophør. Den Israelske befolkning udsættes for fristelser, bestikkelse, politisk pres og uhyrlig chikane.

At spille kortet, Jonathan Pollard, midt i de endelige "fredsforhandlinger", er blot ét af mange eksempler.

Obama føler, at frigivelsen af Pollard vil smigre den Israelske offentlighed og øge chancen for, at de Verdslige Israelere forråder bosætterne i Judæa og Samaria.

Alle, der støtter denne løgn, må omvende sig.