Den enorme ødelæggelse af Sodoma og Gomorra stadig synlig.

Fra Nowtheendbegins.com/
25. juni 2014.

Chokerende levn af Sodoma og Gomorra sender skarp advarsel til Obama og LGBT-bevægelsen.

”… lod Herren svovl og ild regne ned over Sodoma og Gomorra fra Herren i himlen. Han ødelagde disse byer, ja, hele Jordandalen, alle, der boede i byerne, og alt, der voksede på markerne.” 1 Mos 19:24-25.

De fem byer på Sodomas og Gomorras sletter er blevet lokaliserede, og beviserne er overvældende. For første gang i nyere historie er der fundet runde svovlkugler, eller næsten rent svovl, indstøbt i et askefyldt område i nærheden af Det Døde Hav. De viser tydelige tegn på engang at have været gamle bygningsstrukturer.

Den massive ødelæggelse af begge byer, Sodoma og Gomorra, for deres homoseksualitet og seksuelle perversioner uden omvendelse er en skarp og ubehagelig påmindelse om, at Gud ikke for evigt vil være tavs om denne sag.

Sodoma taler stadig! Amerika, under Præsident Barack Obama, omfavner helhjertet LGBT-bevægelsen og arbejder utrætteligt for at fremme dens skadelige doktriner om død og oprør mod Israels Hellige Gud.

Det, vi i dag kalder ”Pride”, er det, som var grunden til, at Gud ødelagde disse byer, samt grunden til, at Gud igen vil lade ild og svovl regne ned.

De ting, som har været, erklærer Skriften, er de ting, som skal komme.