Er det en joke?

Fra Nowtheendbegins.com/blog/
22. juni 2014.

Paven opfordrer de kristne til at afslutte torturen.

Som jeg har sagt før, er verden vendt på hovedet. Det rigtige er forkert, og det forkerte er rigtigt. Fordrejning af sandheden og løgnens bedrag.

Hvad i alverden taler Pave Francis nu om? Han opfordrer de "kristne" til at afskaffe tortur? Det synes for mig som om, han bjæffer ad den forkerte. Mon han ville sige, at han opfordrer Muslimerne til at arbejde sammen om at afskaffe tortur? Nej, jeg tror, det ville være meningsløst!

Men Paven sagde søndag på Peterspladsen, at han opfordrer de kristne til at arbejde sammen om at afskaffe enhver form for tortur. Jeg kan ikke se nogen bemærkninger om de såkaldt "venligsindede" Muslimer rundt om i Verden, der dræber, lemlæster, torturerer, angriber, myrder, slagter og truer millioner af Kristne i hele verden på livet. Hvad i alverden tænker Paven på? Hvad har han røget?

Her er en artikel fra i dag i Fox News:
Vatikanstaten:- Pave Francis opfordrer de Kristne til at arbejde sammen om at afskaffe enhver form for tortur og fordømme den praksis som alvorlig synd.

Francis sagde søndag til offentligheden på Peterspladsen, at han ønskede at gentage sin "bestemte fordømmelse af enhver form for tortur." Han søgte forenede bestræbelser på at arbejde for torturens ophør samt støtte til ofrene og deres familier.

Francis sagde, det er en "dødssynd, en meget alvorlig synd, at torturere mennesker", og bemærkede, at FN’s dag for Torturofre markeres torsdag.

Tortur var et stærkt værktøj for det militære regime i hans hjemland, Argentina, fra 1976 til 1983. Det lokale kirkehierarki tog åbenlyst parti for juntaen.

Francis har fået æren for at redde nogle politiske systemkritikeres liv, da han var Jesuit-præst i Argentina.