Hamas-leder: Vi kan bombe enhver by i Israel.

Fra Thejerusalemconnection.us/
25. juni 2014.

Hamaslederen, Mahmoud Al-Zahar, kom tirsdag med en direkte trussel mod Israel.

Al-Zahar, der talte ved en mindehøjtidelighed for terrorister, der døde i en "arbejdsulykke", erklærede, at Hamas har raketter, der kan ramme enhver by i Israel.

Han sagde endvidere, at Hamas under ”Operation Pillar of Defense” i 2012 afholdt en "generalprøve" på at angriber Israelske byer som Tel Aviv og Jerusalem. Hamas er kendt for at have prøveaffyret langtrækkende M-175-raketter, der kan nå Tel Aviv og endog længere, når de affyres fra Gaza.

En anden højtstående Hamas-tjenestemand, Salah Bardawil, bakkede Al-Zahar op ved at banalisere IDF's ”Operation Brother's Keeper”, som blev lanceret efter bortførelsen af tre Israelske teenagere.

Bardawil sagde, at IDF’s fremfærd faktisk styrker Hamas, svarende til "Operation Defensive Shield", ledet af Premierminister Ariel Sharon under den anden Intifada, hvilket hjalp Hamas til at fremstå sejrrig ved Parlamentsvalget.

Ligesom Hamas-lederen, Khaled Mashaal, nægtede Bardawil i mandags, at Hamas havde forbindelse til kidnapningen af de tre teenagere og antydede endda, at Israel havde opdigtet bortførelsen.

"Indtil nu er den eneste version, der findes om denne aktion, besættelsens version, og den eneste kilde til information om denne historie er besættelsen," sagde han. "Ingen Palæstinensisk tjenestemand har påtaget sig ansvaret for denne handling, men Zionisterne vælger at ignorere dette og angribe Hamas."