Muslimerne er blevet de nye Nazister.

Fra Nowtheendbegins.com/
16. juni 2014.

Islam er en fredsens religion

I 1940erne viste Nazisterne sig at være en utrættelig barbarisk menneskerace, der udførte rædselsfuld tortur, umenneskelige medicinske eksperimenter og skabte tårnhøje dødstal på mange millioner. Det var ikke bare det, at de var grusomme, men også at de virkelig nød at gøre det, der jog en sådan frygt ind i deres ofre.

I vore dage har Muslimer og Islam afløst Nazisternes dæmoniske aktiviteter, og i Allahs navn har de skabt et blodbad rundt om i Verden.

Daily Mail UK rapporterer i dag, at Verdens medier i de seneste måneder er blevet oversvømmet af grusomme billeder, der skildrer oprørsk barbari i Irak, Afghanistan, Kenya, Palæstina og Syrien. Terrorgrupperne bag disse handlinger synes at glæde sig over den voksende publicity, og bejler til stadighed til online platforme som Twitter og Facebook, da det fremme deres hadefulde agenda, der består i mord og undertrykkelse.

Professor Lee Marsden, en ekspert i international terrorisme, siger: ”Det brutalitetsniveau, der ses her fra ISIS og al-Shabaab, er ikke anderledes end hvad, vi har set før.”

”Det, der er ændret, er den måde, hvorpå disse grupper offentliggør deres handlinger for at få den maksimale dækning.”

"Det er klart, at når man offentliggør sådanne handlinger på internettet, er det for at vise andre terrorgrupper, hvad disse grupper er i stand til og hvor langt, de vil gå for at fremme deres sag.

”I Irak, som anses for at være et redskab for Amerika, er alt, hvad der viser, at de kan besejre den Irakiske hær, ikke blot et nederlag for de Shia-Muslimske styrker, men også en sejr over Vesten. Og det gør det til et meget stærkt rekrutteringsværktøj.” Daily Mail UK