Er vi i det femte segl i Johannes Åbenbaring?

Fra Sokelys.com/
12. august 2014.

Midtøsten står i flammer! Krigen mellom Israel og Hamas, som har rast i sommer, har tatt en pause.

ISIS er ferd med å overta deler av Irak, og den Islamistiske og ekstreme terrorgruppen truer sikkerheten i hele regionen. Alt dette, vi ser skje, er oppfyllelsen av Bibelens profetier om de siste dager.

Jesus sa, at det skulle komme til å skje. “Dere vil høre om krig og rykter om krig…og folk skal reise seg mot folk og rike mot rike,” (Matt 24,6-7). Og det kommer til å bli verre, før det blir bedre, for Jesus la til: “Men alt dette er begynnelsen på fødselsveene” (Matt 24: 8).

På slutten av denne tidsalder vil Jesus komme tilbake, og Verden vil nyte fred og velstand i Hans rike, skriver David Cooper i en tankevekkende analyse om dagens situasjon.

Disse krigene og konfliktene er åndelige av natur. Radikal Islam søker herredømme via femte-segl Sharia lover og driver ut eller ødelegger dem, som har en annen tro, spesielt Kristne og Jøder.

Om de siste dager, sa Jesus: "Da skal de overgi eder til trengsel og slå eder ihjel, og I skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld." (Matt 24,9)

En god venn av meg spurte meg om, hva jeg mente om lidelsene til de Kristne i Midt-Østen og i land som Nord-Korea, og jeg svarte da: “Jeg tror vi nå befinner oss i det femte segl i Johannes Åpenbaring.

Johannes beskrev det slik: “Og da det åpnet det femte segl, så jeg under alteret deres sjeler som var myrdet for Guds ords skyld, og for det vidnesbyrds skyld som de hadde;” (Åp 6,9) Vi er involvert i en stor åndelig krig.

Åpenbaringan sier: “Og det ble en stor krig i himmelen” (Åp 12: 7). Denne åndelige krigen blir sett i den pågående forfølgelsen av Guds folk.

Satan er beskrevet i Åpenbaringsboken som en stor rød drage, som er rasende på Israel og de Kristne. ” Og dragen ble vred på kvinnen og drog avsted for å føre krig mot de andre av hennes ætt, dem som holder Guds bud og har Jesu vitnesbyrd." (Åp.12,17)

Kristne blir nå drevet ut av Irak under trusler om å bli drept. I følge Mirrors Tom Watson har militante Islamistiske krigere, kjent som ISIS (tidligere omtalt som ISIL), erklært en ny Islamistisk stat i Nord-Irak. For ti år siden var Mosul hjemmet til en av verdens historiske Kristne samfunn, og omkring 60.000 Kristne bodde i den nord-Irakiske byen.

I nesten 1500 år har Kristne og Muslimer levd side om side i området. Men nå, etter at ISIS har overtatt kontrollen, blir Kristne tvunget til å konvertere til Islam eller bli jagd ut - eller det, som verre er.

Inngangsdøren til Kristnes boliger blir merket med rødfarge for å speede opp tempoet med massiv religiøs rensning. Flere dusin Kirker ligger øde og forlatt, etter at de troende har måttet rømme av frykt for sine liv.

Jeg møtte nylig en pastor fra Pakistan, som hadde flyktet fra sitt land på grunn av forfølgelsen. Han og hans familie led stort, og han var truet på livet. Når han flyktet. ble alle hans eiendeler beslaglagt av myndighetene, og de stod ribbet tilbake.

En god venn av meg, en pastor i Iran, har lidd fengsel i sju år, fordi han preket Evangeliet om Jesus. Han nektet å frasi seg sin tro og ble derfor fengslet. Det er kun brev og appeller og en dyktig advokat som har gjort, at han har unngått å få livsvarig fengsel eller mulig dødsstraff på grunn av anklagene om, at han skal ha omvendt mennesker til Kristus.

Se på denne alarmerende overskriften: Pakistansk mobb drepte kvinne og jenter på grunn av “blasfemisk post på Facebook.

Syad Raza Hassan rapporterte historien om en Pakistansk mobb, som drepte ett kvinnelig medlem av en religiøs sekt og to av hennes barnebarn, da de ble anklaget for å ha postet blasfemisk materiale på Facebook, sa lokalt politi mandag om den siste hendelsen av økende vold mot minoriteter.

De døde, som inkluderte en syv år gammel jente og hennes lillesøster, som var kun en baby, var Ahmadis, en religiøs retning, som anser seg selv for å være Muslimer, aksepteres ikke som en del av Islam av deler av det internasjonale Islamske religionssamfunnet, blant annet fordi grunnleggeren av bevegelsen gjør krav på profetdømme.

I 1984 fastslo en Pakistansk lov, at de ikke kunne regnes som Muslimer, og blant mange Muslimer blir de ansett som kjettere. En flokk på 150 mennesker kom til politistasjonen og anmeldte dem for blasfemi, og mens politiet forhandlet med mobben, så startet folkemengden å brenne ned hus, som tilhører Ahmadis-tilhengere.

Beskyldninger om blasfemi har skutt voldsomt i været fra kun en i 2011 og til minst 68 i fjor, i følge Menneskerettighets Kommisjonen i Pakistan. Omkring 100 har blitt anklaget for blasfemi hittil i år.

Jeg snakket med en Pastor i India, som fortalte meg, at en sentral myndighets-person skal ha startet en kampanje for å jage alle Kristne ut av India. Denne myndighets-personen besøkte flere byer og begynte å samle støttespillere for sin sak blant lokale ledere.

Da fortalte hans egen datter ham, at han også måtte jage henne ut, fordi hun også var blitt en Kristen. “Hvis du vil jage alle Kristne ut av India, vil du også drive meg ut fra vårt hjem.” Siden mannen ikke ønsket å miste datteren, droppet han saken.

Hva skal vi så gjøre? Jo, stå fast i vår tro, og la Jesu lys skinne klart for å fordrive mørket og ondskapen i verden. For mens Djevelen går rundt som en brølende løve for å søke noen, han kan opsluke, må vi stå i mot ham, faste i troen, som Peter skriver i sitt første brev. (1 Pet 5,8-9), skriver David Cooper og avslutter med noen strofer av en sang til Tom Petty:

“Well I know what’s right,
I got just one life/
In a world that keeps on pushin’ me around/
But I’ll stand my ground, and I won’t back down/
You can stand me up at the gates of hell/
But I won’t back down!”

David Cooper er ledende pastor for Mount Paran Church i Atlanta og er forfatter av flere bøker, inkludert hans siste, “Unfinished Business.”
------------------------------------------------------------------------------------------
Det femte segl:
"Og da Lammet brød det femte segl, så jeg under alteret sjælene af dem, der var myrdet på grund af Guds ord og det vidnesbyrd, de holdt fast ved. Og de råbte med høj røst: »Hvor længe, hellige og sanddru hersker, skal det vare, før du dømmer og hævner vort blod på dem, der bor på jorden?«    Og de fik hver givet en hvid klædning, og det blev sagt til dem, at de skulle hvile en kort stund endnu, indtil tallet blev fuldt på deres medtjenere og deres brødre, der skulle dræbes som de selv." Joh Åb 6:9-11.