Fredagsprædikener med ekstremt had til Jøder.

Fra Ordetogisrael.dk/
29. august 2014.

»Oh Allah, tæl Jøderne én efter én, og lad ikke en eneste af dem tilbage!« Sådan lød bønnen efter fredagsprædikenen i en Spansk Moske nær Madrid tidligere på måneden.

I de sidste to måneder har der igen været en række eksempler på, hvordan fredagsprædikener i Moskeer i Europa og Mellemøsten er blevet brugt til at prædike et ekstremt had til Jøder.

Sidste fredag transmitterede det officielle Jordanske TV en fredagsprædiken af Sheikh Bassam Ammuoush. Han er en relativ kendt figur i Jordan, har tidligere været både minister i Jordans regering og landets ambassadør i Iran.

I 2011 blev han udnævnt til medlem af senatet af kong Abdullah. I sin prædiken fastslog han, at Palæstinenserne i Gaza har at gøre med »Allahs fjender«. Det argumenterede han for ved at henvise til, at Jøderne under deres ophold i Diasporaen blandede blod i de usyrede brød til påskehøjtiden.

Jøderne slagtede børn i England, Europa og Amerika, påstod Sheikhen og genbrugte dermed en ældgammel, klassisk Antisemitisk løgn.

Nu, hvor Jøderne er kommet til et Arabisk landområde, fortsætter de med at slagte kvinder og børn, hævdede han og forklarede tilhørerne, at drab på andre mennesker indgår i Jødernes tilbedelse af deres Gud og er en måde at komme Gud nærmere på.

Sheikhens budskab er et så grotesk eksempel på rendyrket løgn, at det er vanskeligt at forstå. Men det blev fremført i en fredagsprædiken for en uge siden og transmitteret af det officielle Jordanske TV. Det er ikke mærkeligt, at hadet blomstrer i Mellemøsten.

I mandags blev en anden fredagsprædiken lagt ud på internettet. Den blev holdt af Sheikh Saleheoldine El Moussaoui i Azuquenca De Henares, der ligger nær Madrid. Sheikh Moussaoui forklarede sine tilhørere, at »Jøderne af natur er forræderiske og krigsgale. Der kan ikke blive fred med Jøderne … Jøderne og Zionisterne har forræderi og mord som deres livsstil … de kan ikke leve uden ødelæggelse, svigt og forræderi«.


Han fortsatte med at beskylde Jøderne for at have dræbt Allahs profeter. Derfor venter Allahs straf i form af den brændende ilds tortur på dem, erklærede han. Sheikhen slutter med en bøn til Allah om at ødelægge Jøderne: »Allah den barmhjertige, tæl dem én efter én og spar ikke en eneste af dem!«.

Begge fredagsprædikener er offentliggjort med Engelske oversættelser af Memri, der er en organisation, der udgiver Engelske oversættelser af Arabiske medier.

Det er ikke kun i Spanien og Jordan, at fredagsprædikener bruges til at skabe had til Jøder. For en måned siden (den 18. juli) holdt Imam Abu Bilal Ismail fra den berygtede Grimhøj-moske i Århus fredagsprædikenen i Al Nour-Moskeen i Berlin. I den omtalte han »Zionistiske Jøder« som »kriminelle, mordere af profeter, dem, der udgyder blod og dræber børn«. Han sluttede med en bøn til Allah om, at han skal dræbe hver eneste Zionistiske Jøde.