Jøderne ansvarlige for kaos i Verden.

Fra Erlsund.wordpress.com/
25. august 2014.

På en pro-Palestinsk demonstrasjon nylig sa den Nederlandske rapperen, Appa (Rachid El Ghazoui ), at Jødene er ansvarlig for alt kaos i verden.

Antallet Antisemittiske utsagn på sosiale medier i Nederland steg voldsomt i slutten av juli.

“Disse skitne Sionistene. Den jødiske lobbyen. Jødene. De er ansvarlig for kaoset i Verden med deres forbannede kapitalisme. Men vi har en beskjed – denne kampen vil vi vinne", sa Appa på demonstrasjonen i Amsterdam.

Abou Jahjah, en kontroversiell Belgisk-Libanesiske aktivist, støttet Appa. Opprinnelig kommer slekten til Appa fra Marokko. Det Marokkanske miljøet i Nederland er kjent for Antisemittisme. I ett intervju med Investigative Project i begynnelsen av august, sier Esther Voet, at det meste av Antisemittismen kommer fra Muslimer. Og blant dem er det flest med Marokkansk opprinnelse. Esther Voet driver en Jødisk menneskerettighetsorganisasjon i Nederland.

Glad for Hitler
Et av de verste utsagnene falt likevel i et Nederlandsk TV-program i mars i fjor: “På den ene siden er jeg glad for, hva Hitler gjorde. Det vil komme en dag, da dere vil se, at det var rett, at Hitler drepte alle Jødene". Ordene ble sagt av en Marokkansk gutt i midten av tenårene.

En annen rapper under etterforskning.
Appo er ikke den eneste kontroversielle rapperen i Nederland. Ismo, (Ismael Houllich), er under etterforskning for sangen, «One man», der han går til angrep på Jøder. «Jeg hater disse helvetes Jødene mer enn Nazistene», synger han.

Mye Antisemittisme
I følge MDI, en Nederlandsk vaktbikkje, som følger med på diskriminering på internett, var det et voldsomt hopp i Antisemittiske utsagn på sosiale medier i slutten av juli i år.

“Normalt er det om lag tre utsagn i uka. Nå har vi hatt to- til trehundre utsagn på ti dager, sier Suzette Bronkhorst til TV-kanalen AT5.

Død over Jødene
For en tid tilbake overvar Esther Voet en pro-ISIS demonstrasjon i «Den Haag», der det ble ropt død over Jødene.

“Jeg ringte talspersonen til borgermesteren i byen. Han sa, at om de går over en rød linje, så vil vi gjøre noe."

Men de gjorde ingenting. Skrekkelig. Skrekkelig