Obamas beskidte krige.

Fra News that Matters.
16. august 2014.

USA ønsker, at man skal stoppe ISIL, så de ikke overtager de Amerikansk-kontrollerede oliekilder i Arbil og Kirkuk.

Næppe en enkelt US-dollar fra de Irakiske oliefelter er blevet brugt til gavn for det Irakiske folk. De, der ikke kan se en ny oliekrig komme, bliver nemt en del af dette fremstød.

Washingtons dobbeltmoral har ført til en komplet fiasko i Irak - den væsentligste årsag til det nuværende blodbad. Obama har nu forårsaget, at Iran og USA er på samme side i borgerkrigen i Irak.

Daniel 12:1:
Endetiden
”På den tid fremstår Mikael, den store fyrste, der står ved dit folks side. Det bliver en trængselstid, som der ikke har været magen til, så længe folkeslag har været til. På den tid skal dit folk blive reddet, alle der er indskrevet i bogen.”

Mark 13:19:
”For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.”

USA gav våben til ISIL i Syrien. Putin var rasende på Obama. ISIL bragte våbnene over grænsen ind i Irak og tog byen Mosul - med Amerikanske våben.

Mosul var fuld af avancerede Amerikanske våben. Nu bliver disse våben brugt af ISIL i kampen om oliefelterne i det nordlige Irak.

Krigen i Irak har aldrig handlet om at forsvare de Kristne, men om kontrol over oliefelterne. Bliv ikke en del af en propagandakampagne, der støtter Obama-administrationens hovedløse udenrigspolitik.