ATTENTION!

Fra Facebook.
29. oktober 2014.
Af John Muncy.

ISRAEL har lukket TEMPELBJERGET for både MUSLIMER og JØDER efter skyderiet i JERUSALEM.

Israel besluttede onsdag aften at forbyde adgang til Tempelbjerget for både Muslimer og Jøder indtil yderligere meddelelse kommer. Det skete efter skyderiet i Jerusalem på Rabbi Yehudah Glick, en højreorienteret aktivist ved ”Tempel Mount Faithful”.

DETTE ER EN ALVORLIG NYHED!
Spørgsmålet om Tempelbjerget kan forandre alt for Israel ifølge Bibelens profetier! Det må vi holde øje med!

Den næste store begivenhed på listen kunne være genopbygningen af Templet på Tempelbjerget. Kan det starte noget, der kan føre til større spændinger om dette 40 hektar store stykke jord, der anses for at være den helligste parcel på Jorden? Vi bliver nødt til at vente og se!

Der har i årtier været en stadig større spænding omkring dette sted, så der vil til sidst ske noget på grund af denne plet! Guds ord erklærer, at Templet vil være der i fremtiden, da Antikrist vil sidde deri og erklære, at han er Gud!

Yehudah Glick, der er født i USA og er bosiddende i Othniel på Vestbredden, i nærheden af Hebron, har tidligere arbejdet som administrerende direktør for Tempelinstituttet, en organisation, der forbereder kar og beklædningsgenstande til et kommende Jødiske Tempel. Dette var før, han kom til ”Temple Mount Faithful”.

Jeg har været på Tempelinstituttet og set disse kar og beklædningsgenstande udstillet. DET VAR VIRKELIGT SPÆNDENDE AT SE!

Og den røde kvie er også fundet, hvilket bringer alt dette op på et meget interessant niveau.

DET ER TID TIL AT VÆRE OPMÆRKSOM NU!
-------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Perfekt rød kvie opdaget i USA.