Fra Kobane til Haifa.

Fra News that Matters.
12. oktober 2014.

Nationerne messer: "Aldrig igen." Men vi ser en humanitær katastrofe. De Vestlige magter bruger ikke deres massive ressourcer.

Midt i september lancerede Islamisk Stats terrorister et koordineret angreb på Kobanes Kurdiske enklave i Syrien nær den Tyrkiske grænse.

Efterhånden som Islamisk Stat rullede gennem 21 Kurdiske landsbyer, flygtede mere end 45.000 mennesker over grænsen. I oktober skønnes mere end 180.000 Kurdiske flygtninge at være i Tyrkiet.

Helt siden det indledende angreb har Islamisk Stat undertrykt de Kurdiske styrker, som forsvarede byen. Verden står på standby, mens Islamisk Stat fortsætter den etniske udrensning og de massive mord, som de har udført i Syrien og Irak.

Men mest beskæmmende er det, at den Tyrkiske hær har siddet lige på den anden side af grænsen og iagttaget blodbadet i Kobane. Da der i tirsdags udbrød Kurdiske protester i Istanbul og fem provinser i Tyrkiet, var politiet hurtig til at forsøge at nedkæmpe dem, hvorved de dræbte 21 demonstranter.

Tyrkiets Præsident Recep Tayyip Erdogan har været ophavsmand til et farligt afpresningsspil - med massakren på Kurderne som følgeskade - mens de advarede om, at Kobane var ved at falde.

Kilde: Jerusalem Post

Kommentar:
Forræderiet mod befolkningen i Kobane er symptomatisk for situationen i Verden. Kurderne er blevet forrådt af kolonimagter som USA og UK i mere end 50 år. Nu løfter det Islamiske Tyrkiet, der har udsigt til nedslagtningen af Kurderne fra deres grænse til Syrien, ikke en finger.

Kurderne bliver behandlet som "Judaiserer" af Tyrkiet. De har bekæmpet forskellige totalitære Islamiske regimer i århundreder, og adlyder ikke det nuværende regime i Ankara.

I dag sympatiserer Kurderne med det Zionistiske Israel, og Knesset har erklæret sin støtte til et uafhængigt Kurdistan. Der er også et stort antal Kristne blandt Kurderne.

Ser man på ødelæggelsen af Kobane, bør dette være en kraftig advarsel til staten Israel. Når byer som Hafia en skønne dag står over for denne form for Islamisk blodbad, vil de internationale ledere helt sikkert holde store taler i medierne. Men de vil næppe løfte en finger.

Israel skal ikke sætte sin lid til ledere, der stiller denne slags katastrofale mangel på visdom til skue. Israel må fortsætte med at se på sin egen sikkerhed.

Norges pro-Islamiske regering repræsenterer en efter-Kristen nation. Det store flertal af Nordmænd har allerede forrådt Evangeliet om Jesus Messias. Nu står Norge på det Islamiske Kongerige Qatar’s side, i et forsøg på at genopbygge Hamas’ militære kapacitet.

I 2013 gav Norge 100 millioner dollars til "Palæstina". Det svarer til, at USA brugte 5 milliarder dollars, da der kun er 5 millioner Nordmænd. Norge kontrollerer en offshore investeringsfond med en værdi på 1 billioner dollars. Norge har en global mulighed for at spekulere mod valutaer og virksomheder, der ikke adlyder.

Norge har nu også stillingen som Generalsekretær i NATO, og er i stand til at gøre enorm skade i Mellemøsten.

Israel skal ikke stole på nationer som Norge. Ikke engang i et splitsekund.