Hamas graver nye tunneler, men ingen bryr seg.

Fra Israeltoday.no/
20. oktober 2014.

En offisiell Hamas avis, Al-Risalah, erkjent åpenlyst og med stolthet, at terrorgruppen denne uken gjenopptok graving av angrepstunneler, som forbinder Gazastripen til målrettede Jødiske samfunn i det sørlige Israel.

Dette bare dager etter det internasjonale samfunnet lovet milliarder av dollar til Hamas-styrte Gaza, og mens Vestlige ledere igjen legger press på Israel for å gjenoppta fredsforhandlinger med en Palestinsk samlingsregjering, som inkluderer Hamas.

En reporter for Al-Risalah skrev, at han personlig besøkte en av tunnelene, som nå er under bygging. Som mange andre hadde også denne tunnelen blitt ødelagt av Israelske styrker under sommerens Gaza krig. At disse tunnelene blir gjenreist med stor økonomiske kostnader blir sett på som en seier i Gaza.

Israelske kommentatorer har reagert på avsløringen med stor frustrasjon. Vestlig blindhet og stilletiende støtte for Palestinsk terror, sålenge ingen Israelere dør, har blitt normen. Men mange Israelere blir stadig mer opprørt over, at deres egen regjering forsetter å føye seg etter dette farlige spillet.