Kristne slår alarm: IS myrder vore børn.

Fra D-intl.com/
21. september 2014.

Missionærer i den Irakiske by Qaraqosh meddeler, at slagtere fra Den Islamiske Stat går fra hus til hus og kræver, at Kristne børn skal afsværge Jesus. Hvis de ikke gør det, bliver de dræbt.

Den 19. september meddelte ansatte ved den Kristne kirke Watertown Evangelical Free Church i Watertown, Minnesota, at de havde modtaget en e-mail fra Kristne missionærer i Qaraqosh – somme tider omtalt som “Iraks Kristne hovedstad” – der berettede, at byen er overtaget af barbarerne fra Den Islamiske Stat (IS også benævnt ISIS).

Qaraqosh ligger ca. 30 km syd for byen Mosul i det nordlige Irak og havde indtil for nyligt en Kristen befolkning på ca. 50.000. IS går systematisk fra hus til hus tilhørende alle kristne og forlanger, at deres børn afsværger Jesus.

Ifølge missionærerne har ikke et eneste barn gjort det, og de er alle blevet dræbt. Men ikke deres forældre. Missionærerne fortæller også, at FN har trukket sig ud, og at de er overladt til sig selv. De er besluttet på at blive af hensyn til familierne – selvom det skulle medføre deres egen død.

De er meget bange og siger, at de ikke aner, hvordan de skal begynde at yde sjælesorg til de familier, der har mistet deres børn. Ligesom børnene er de rede til at acceptere et martyrium, hvis det kræves af dem.

I en senere tekstmeddelelse skriver Sean Malone, der leder den Kristne hjælpeorganisation Crisis Relief International (CRI): “Vi har tabt Qaraqosh. Den faldt til ISIS og de halshugger systematisk børnene. Det er den by, som vi har smuglet mad til. ISIS har trængt Peshmerga [de Kurdiske styrker] tilbage og befinder sig 10 minutter fra det sted, hvor vores hold arbejder. FN har evakueret sin stab i Erbil. Tusinder flygtede til Erbil i går aftes. Vores folk går ingen steder, men bliver. Vi behøver jeres bønner!”

Watertown Evangelical Free Church opfordrer Kristne til at bede for, at folket i det nordlige Irak bliver reddet fra IS og dens Islamiske planer om massekonverteringer eller døden for de Kristne i regionen.