Feststemning og godteriutdeling i Gaza etter terrorangrep, som krevde fem liv i Jerusalem Synagoge.

Fra Sokelys.com/
18. november 2014.

Den Palestinske terrororganisasjonen PFLP (Folkefronten for Palestinas frigjøring), som er en del av PLO, har tatt på seg ansvaret for tirsdagens terrorangrep. Samtidig feires udåden med utdeling av godteri til barna på Gazastripen.

Tirsdagens terrorangrep mot en Jødisk Synagoge, som blant annet drepte rabbi Moshe Twersky (bilde Jewish Press) og tre andre, som var samlet til bønn i Synagogen, blir i dag feiret med fest og utdeling av godteri på Gazastripen, melder Israelske medier.

Det er den Palestinske terrororganisasjonen "Folkefronten for Palestinas Frigjøring", som står bak dagens terrorangrep, som krevde livet av tre Amerikanere og en Brite.

De to terroristene, som ble skutt av Israelsk politi bare 8-9 minutter etter, at de selv hadde henrettet fire uskyldige og skadd flere, skal ha vært fetterne Uday og Ghassan Abu Jamal, som begge er medlemmer av den PLO-assosierte terrorgruppen.

Nyheten om, at de to Palestinske terroristene hadde fått tatt med seg 4 sivile Jøder, deriblant en kjent Jødisk Rabbi, er blitt tatt godt i mot på Gazastripen, hvor man har feiret dagens blodbad med å kaste godteri og sukkertøy til både voksne og barn i Rafah i den sørlige del av Gaza.

Både barn og voksne tok del i feiringen, og det ble holdt frem bilder av de to terroristene, som utførte dagens terrorangrep.

Samtidig som Palestinerne feirer døden, kjemper Israelske leger ennå for livet til den Israelske politimannen, som ble alvorlig skadd, da Israelsk politi stormet Synagogen for å avvæpne terroristene.

Identiteten til de tre andre drepte skal nå være offentliggjort. De drepte skal være den 50 år gamle Rabbi Kalman Levine fra Jerusalem, og 68-år gamle Rabbi Avraham Shmuel Goldberg, også fra Jerusalem.

Foruten Rabbi Moshe Twersky ble den 40-år gamle Aryeh Kupinsky bosatt i Jerusalem også drept Også politimannen som ble hardt skadet i terroraksjonen har i kveld dødd som følge av sine skader. De fem er dermed de siste ofre i Palestinernes mangeårige draps-kampanje mot sivile israelere.

Et blodbad
Dagens terroraksjon demonstrerer med all tydelighet, at Gro Faye-Hansen Wenske har ett poeng i noe av det, hun skrev i en kronikk mandag, som avisen Dagen på lederplass i dag tok avstand fra.

Det, vi i dag har sett i Israel, er et blodbad, og når Netanyahu tirsdag kveld maner Verden til å rope ut sitt raseri i protest, er det et ønske, som neppe vil bli hørt.

Alt, man hører fra Vestlige ledere, er den tradisjonelle fordømmelse av handlingen, som ikke gjør det minste inntrykk på blodtørstige Palestinere.

Scenene fra den Jødiske Synagogen viser oss, hvor umulig situasjonen egentlig er, når Palestinske terrorister utøser sin vrede med økser, kniver og pistoler. Det blir et blodbad, som Verden må fordømme.

https://www.youtube.com/watch?v=ix82KPmMy34

Lover en kraftig gjengjeldelse
Tirsdagens terrorangrep har skapt sterke reaksjoner i Israel, og både Netanyahu, Liebermann og Naftali Bennett har i dag lovet, at Israel vil gjengjelde terrorangrepet, og Netanyahu pekte tidlig på de Palestinske selvstyremyndighetene, som de skyldige, i og med at disse kontinuerlig oppfordrer til kamp for å befri Jerusalem.

Naftali Bennett, som er Økonomiminister og leder for Israels neststørste parti i følge meningsmålingene, sa tirsdag, at “Abbas (President for den såkalte selvstyremyndigheten) har erklært krig mot Israel, mens Premierminister Netanyahu sa, at Israel kommer til å reagere voldsomt på dagens terroraksjon.

Hans kommentar ble fulgt opp av Strategiminister Yuval Steinitz, som sa, at “terroristene veivet med økser, men det var røsten av Mahmoud Abbas,” som i dag lot seg høre i Jerusalem.

BBC forsøkte å nekte Naftali Bennett å holde opp et bilde av ofrene
Den Iraelske Øonomiminsteren Naftali Bennett ble tidligere tirsdag intervjuet av BBC.og da den Iraelske Mnisteren holdt opp et bilde,som viste ofrene etter dagens Plestinske terrorhandling, ba BBC rapporten Bennett om å ta ned bildet,de ikke ønsket å vise.

Klippet er publisert på Naftali Bennetts egen You Tube kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=24zM_glrVVU