Første ISIS terrorist tatt i Israel.

Fra Israeltoday.no/
26. november 2014.

Støtten til Den Islamske Staten (tidligere kjent som ISIS) har vært økende blant Israelske og Palestinske Arabere, men så langt har ingen handlet på Jihadist oppfordringer.

Det endret seg imidlertid på lørdag, da Israelske sikkerhetsstyrker utførte et søk på mistenkte terrorister i Judea og Samaria og pågrep en Palestinsk mann, som hadde blitt medlem i ISIS.

Sist fredag holdt også den Muslimske Imamen, Ali Abu Ahmad, en flammende preken ved Al Aqsa-Moskeen, som ligger på den sørlige delen av Tempelhøyden. Han talte til de troende og fordømte Jødene, som de mest sjofel av skapninger og ba åpenlyst om, at  Jihadistene fra ISIS måtte beseire Amerika og de allierte styrkene, som befinner seg i Syria og Irak.

"Å Allah, utslett Amerika og dets sammarbeidspartnere. Oh Allah, gjør oss i stand til å kutte av deres hoder. Oh Allah, hjelp våre brødre, Mujahideen i landet Irak og Syria," gråt Abu Ahmad ut.

Palestinere og andre Muslimske ledere beskylder Israel for å nekte dem rettigheter på Tempelhøyden, men med Abu Ahmad åpenlyse oppfordringer, som er uten frykt for noen inngripen, bevises helt klart, at det motsatte er tilfellet.