Mod befolkningskrise i Danmark.

Fra Idag.no/
3. november 2014.
Av Lars-Toralf Storstrand.

Stadig flere Dansker begynner å våkne opp for, at landet går mot et punkt, hvor det ikke fins noen veg tilbake. Landet står overfor en befolkningskrise.

En rapport fra 2013 viser, at Danmark falt under nivået for en levedyktig opprettholdelse av befolkningsnivået allerede på 1970-tallet. I rapporten, som har fått tittelen «En kommende epidemi», blir det foreslått, at man må styrke seksualopplæringen i skolen for å forsøke å reversere landets demografiske implosjon.

Den Danske familieplanleggingsstiftelsen stilte seg allerede i 1956 bak «Planned Parenthood», som arbeidet effektivt for å få fristilt abort i USA, og påstanden om, at alle barn skal være ønsket.

Ifølge kilder både i og utenfor Danmark er det tydelig, at denne tanken har slått feil, og at landets myndigheter er såre klar over, at landet står overfor et alvorlig problem.

Ifølge nettstedet Bloomberg.com er tanken å først intensivere seksualundervisningen og styrke forståelsen hos den oppvoksende slekt, hvor viktig det er å bekjempe eldrebølgen med å få barn så tidlig som mulig. Ifølge Bjarne Christensen, som er Generalsekretær i «Sex & Samfund», må dette gjøres nå for å bekjempe den såkalte «eldrebølgen» og den minkende arbeidsstyrken.

–Den beste tiden å få barn er på tidlig i 20-årene, ikke etter 20 år i arbeidslivet. Da er sædkvaliteten svekket og eggene har råtnet, sier Christensen og understreker, at sædkvaliteten hos menn faller radikalt.

–Vi har en kultur i Danmark, hvor man forsøker å utsette fødselen lengst mulig. Nå ligger den omkring 29 års alder. Det betyr, at mange få barn mye senere. Dette betyr igjen små familier – og for mange øker det sjansene for infertilitet.