Ber om hjelp i kampen mot Islamsk terror.

Fra Frie-ytringer.com/
15. februar 2015.
Av Jan Simonsen.

Den Israelske regjeringen vil stimulere Europeiske Jøder, som blir utsatt for forfølgelser, trakasseringer og drapstrusler fra Islamister, til å flytte til Israel.

Premierminister Benjamin Netanyahu opplyste etter gårsdagens regjeringskonferansen, at en 46 millioner dollars-plan for å oppmuntre Jødisk innvandring fra Frankrike, Belgia og Ukraina ble diskutert under møtet, skriver Ynet News.

«Denne bølgen av angrep forventes å fortsette,» sa Netanyahu ved starten av regjeringsmøtet. «Jødene fortjener sikkerhet i alle land, men vi sier til våre Jødiske brødre og søstre: Israel er ditt hjem.»

Jair Melchior, Danmarks ledende Rabbiner, sier, han er «skuffet» over Netanyahus oppfordring til innvandring etter angrepet mot en Jødiske Synagogen i København. «Terror er ikke en grunn til å flytte til Israel,» sier han og er dermed ikke bare uenig med den Israelske Premierministeren, men også med Finansminister Naftali Bennett, som søndag morgen sa seg enig med Premierministeren.

«Jøder bør se Israel som deres hjem. Israel venter alltid på dem. Dette vil aldri forandre seg,» sa han, og understrekte samtidig, at Jøder har rett til å bo hvor som helst, men at de, som nå frykter deres fremtid i Europa, er velkomne til Israel.

«Noen Europeiske land er og blir farlige for Jøder», sa han og uttrykte. at hans parti, Bayit Yehudi, er «dypt bekymret» over en økning av radikal Islamsk terror og Antisemittisme på kontinentet.

«Jeg snakket i dag med lederen av samfunnet i Danmark, og de er svært bekymret for, hva som skjer,» la han til.

Han hevdet, at kampen mot Islamsk terror i Europa ikke er en tapt sak, «men først og fremst må de våkne opp. De må identifisere trusselen. De må innse, at dette ikke er sporadiske angrep. Det er en veldig klar og tilsiktede angrep på den frie verden fra radikal Islam.

Vi må bekjempe dette i Iran, i Irak, i Gaza, Libanon, og i Europa og Amerika. Verden må hjelpe Israel å bekjempe radikal Islam i stedet for å vri vår arm og gi etter for radikal islam,» sier den Israelske partilederen og Finansministeren.

Utenriksminister Avigdor Lieberman sier, at de to skyteepisodene i København viser, at Jødene er berørt av denne terrorismen mer end noen andre, fordi Jødene og Israel er i frontlinjen i krigen mot terror og Islamistenes kamp mot Vesten og hele den frie verden.

Han ba det internasjonale samfunnet om å riste av seg «politisk korrekthet» og gjøre mer enn å komme med erklæringer og demonstrasjoner mot denne terroren.