Må Jøderne lytte mere til Gud end til Europas ledere.

Fra Facebook.
Af Moses Hansen.
24. februar 2015.

Vores lille gruppe på fem arbejder flittigt i gartneriet i ørkenen i Tifrah - og Lars og jeg arbejder på at lave en video for Kibbutz Misgav-Am, som skal præsentere skønheden og frugtbarheden her i det nordlige Galilæa.

Vi kommer fra ørkenen, som mere og mere opdyrkes og blomstrer. Her i Huladalen var der Malariasumpe - og på Golan var der klipper, lava og Syriske miner. Nu er her frugtplantager, vingårde, bomuldsmarker, kyllinghuse, fiskedamme, kvægbrug, landsbyer, børnehaver, skoler, et universitet med ti tusind studenter og meget mere.

Det kan kort siges således: "Israel og Jøderne hører sammen. Når de ikke er i landet, forfalder det. Når de er hjemme, blomstrer det. Og de er her - for at blive. For tiden er kommet, hvor Herren henter sit folk hjem fra verdens fire hjørner - enten ved hjælp af fiskerne - eller jægerne, som beskrevet i Jeremias 16."

I vers 16 står der, at “jægerne skal jage dem på hvert bjerg og hver høj og i klippespalterne.” Jægerne bliver mere og mere aktive i Europa. Må Jøderne lytte mere til, hvad Gud siger - end hvad Europæiske ledere lover dem af beskyttelse m.m.

En Jøde i Paris siger: “Vi er Franskmænd; men vi føler os ikke længere velkomne her. Hvordan tror I, det er, når vi skal aflevere vore børn i Jødiske skoler, der er bevogtet af soldater? Eller når vore børn bliver hånet af andre i en offentlig Fransk skole?”

Antallet af Antisemitiske forbrydelser i Frankrig er steget med 101 procent på et år. Hertil kommer alt det, som ikke er registreret.

Antallet af Jøder, som udvandrer, er fordoblet - og det er samme tendens i andre lande, især Ukraine. Den Danske Statsminister har sagt: “Jøderne hører til her og er en del af det Danske samfund. Det er mit budskab til det Jødiske samfund.”

Lad mig sige det igen: Må Jøderne lytte mere til, hvad Gud siger til dem i Hans Ord - end hvad Europæiske ledere lover dem af beskyttelse m.m. For jagten på Jøderne er startet. Israel venter på jer.