Muslimer konverterer og bliver døbt – netop nu i Irak og Syrien.

Fra Forfulgtekristne.dk/
10. april 2015.
Af Samuel Nymann Eriksen.

Intuitivt kan det virke som et paradoks, men ikke desto mindre er antallet af Muslimer, der konverterer til den Kristne tro, netop nu stigende i Irak og Syrien.

Islamisk Stat giver Muslimer identitetskrise.
Islamisk Stats brutalitet får nemlig mange Muslimer til at reflektere over deres tro. Mange tænker: Hvis Islamisk Stats tolkning af Islam er korrekt – hvad er det så vi tror på?

Desuden ser mange Muslimer, hvordan Kristne i Dansk Europamissions projekt ikke kun giver nødhjælp til Kristne, men også deler nødhjælp ud til mennesker med ikke-Kristen baggrund – og det får dem til at opsøge Kristne Kirker og spørge, hvad den Kristne tro går ud på.

Vi har i Danmark mulighed for at lytte til et af de mennesker i Verden, der ved mest om, hvad der sker i Irak og Syrien netop nu. Han er netop hjemvendt fra Syrien og Irak og er international projektleder for Dansk Europamissions nødhjælpsprojekt. Desuden er han rådgiver for Europæiske toppolitikere.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hør ham den 24. april 2015 klokken 19.30 – 21.30 i Silkeborg Oasekirke, Frichsvej 2, 8600 Silkeborg. Der serveres kaffe og kage. Desuden taler han den 25. april 2015 klokken 12.00 – 16.00 i Københavns Kulturcenter, Drejervej 15, 2400 København. Der serveres frokost, kaffe og kage. Tilmelding nødvendig på info@forfulgtekristne.dk eller 4444 1313 – inden den 20. april 2015.