Homoseksuell transkjønnet aktivist med blasfemi mot Jesus i Brasiliansk Gay Pride parade.

Fra Sokelys.com/
30. juni 2015.

Intet er lenger hellig for homoaktivister, som nå tyr til blasfemi i sin kamp for retten til å hore.

Flere bilder tatt fra en såkalt “Gay Pride” eller homoseksuell parade i Brasil gir grunn til bekymring, etter disse viser, at flere av dem, som deltok i paraden, spottet Jesus og vanhelliget religiøse bilder under arrangementet.

Et av fotografiene, som vekker mest bekymring, er av den transkjønnede skuespilleren, Viviany Beleboni, henger på et Kors i paraden, som ble bivånet av to millioner mennesker. Bildet viser Beleboni som en Korsfestet Jesus med sår og blod under seansen, og han bar en tornekrone og var tilnærmet naken, kun ikledd et linklede over kjønnsorganet.

Et annet foto fra den perverse paraden viste, hvordan perverse homoaktivister puttet et Krusifiks i bakenden på en naken mann. På et skilt, som hang over hans hode på Korset stod det: “Nok av homofobi”. Han sa, at det hele var gjort for å skildre parallellene mellom Jesu lidelse og lidelsene til homoseksuelle.

Et annet foto, som sirkulerer på nettet, viser to toppløse lesbiske, som henger sammen på et Kors med en tornekrone hver på sine hoder. Mens de kysser hverandre på kinnet, henger det et skilt over Korset med “LGBT”.

Andre fotoer skal vise menn, som henger på Korset, mens de kysser sine partnere. Det skal også være bilder av nakne homoseksuelle, som knuser religiøse symboler, og transkjønnet person stripper naken foran en kirke, mens vedkommende gjennomfører en seksuell dans.

En mann og kvinne satt nakne på en haug av religiøse Krusifiks og brukte noen av dem til å dekke sine private kroppsdeler. I tillegg skal det ha vært paroler, hvor Kristendommen blir vanhelliget og med tekst, som sier, at “Kristne er homofober” og “Jesus var homse”.

 Det er avisen Christian News Network, som bringer den oppsiktsvekkende saken om, hvor perverst, bespottelig og motbydelig homobevegelsen er i ferd med å bli. Det ser ut som om, 2015 har åpnet selve Helvetes porter av perversitet, som nå slippes løs i navnet til seksuell frihet og “Pride”.

Et av fotoene fra seansen viser, hvordan et Krusifiks blir stukket opp i bakenden på en naken aktivist. Bildene fra den motbydelige paraden avdekker, at Helvetes sluser åpner seg under den såkalte “Pride” paraden.