Kristne forkynnere brutalt slått og banket av mobb fra en Gay Pride festival.

Fra Sokelys.com/
30. juni 2015.

To Kristne gatepredikanter ble brutalt angrepet og slått og sparket av en mobb ved en såkalt “Gay Pride” festival i Seattle, og det hele ble filmet på video. De Kristne gatepredikantene holdt frem skilt med tekst, hvor det stod “Omvend dere” og “Jesus frelser fra synden”.

I følge TV-stasjonen, KOMO, tilhørte angriperne en gruppe, som kalles NOH8. En gruppe av lesbiske kvinner forsøkte å stjele gateforkynnernes medbrakte skilt, men mislykkes og en mobb med menn forsøker å gripe materiellet til den ene av forkynnerne, som blir dradd i bakken. Han ble deretter slått hardt i ryggen flere ganger.

De andre homsene sparket løs på mannen. Også den andre forkynneren ble slått i hodet og ryggen av homomobben, som åpenbart har fått blod på tann, etter at USA's Barack Obama hyllet og lovpriste fredagens kjennelse i Amerikansk høyesterett.

Politiet skal ha arrester to mistenkte, hvorav den ene hadde et langt rulleblad. Dette er ikke den første gangen, Kristne har blitt utsatt for voldelige angrep av homoaktivister. I august i fjor åpnet en homoaktivist ild inne i hovedkvarteret til Family Research Council i Washington, og en Floyd Lee Corkins Jr. erklærte seg skyldig i en terrorhandling mot organisasjonen, som jobber for familier.

Den domfelte homoaktivisten skjøt vaktmannen, Leo Johnson, og hadde planer om å skyte flere, men på tross av, at Johnson var påført skuddskader, klarte han å overmanne homoaktivisten.