Pave Francis vil tage en Rabbiner og en Muslimsk leder med sig til Det Hellige Land.

Fra Endtimeheadlines.org/
17. maj 2012.

Pave Francis vil ved sit første besøg i Mellemøsten blive ledsaget af to fra Argentina: Rabbi Abraham Skorka og den Muslimske leder Omar Abboud — to venner fra Buenos Aires. Det er første gang en Pave har været på officielt besøg ledsaget af medlemmer fra andre trosretninger, og det understreger det Interreligiøse fokus i Francis' rejse til Det Hellige Land, sagde Vatikanet torsdag (15. maj).

"Denne dimension med Interreligiøs dialog har stor betydning," sagde Vatikanets officielle talsmand, Rev. Federico Lombardi, til medierne. Skorka, rektor for det Latinamerikanske Rabbinske seminarium, og Abboud, formand for Institut for Interreligiøs dialog i Buenos Aires, er en del af den officielle delegation på turen den 24.-26. maj. Den vil omfatte Jordan, Vestbredden og Israel. Begge mænd er mangeårige venner og samarbejdspartnere fra Francis' dage som Ærkebiskop af Buenos Aires.

Read more here: http://www.washingtonpost.com/national/religion/pope-francis-will-take-rabbi-and-muslim-leader-with-him-to-holy-land/2014/05/15/73897574-dc5c-11e3-a837-8835df6c12c4_story.html